Ηράκλειο: Αυτά είναι τα αυτοκίνητα που κάηκαν το βράδυ της Ανάστασης - Η Πυροσβεστική προσπαθεί να λύσει τον «γρίφο» (pics)

Κρήτη
Ηράκλειο: Αυτά είναι τα αυτοκίνητα που κάηκαν το βράδυ της Ανάστασης - Η Πυροσβεστική προσπαθεί να λύσει τον «γρίφο» (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν ένας γρίφος για το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που καλείται να λύσει, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά

Παρανάλωμα του πυρός, έγιναν αυτοκίνητα στην περιοχή της Θερίσου, το βράδυ της Ανάστασης, στην περιοχή της Θερίσσου στην Ενορία του Αγίου Ελευθερίου.  Τα οχήματα έχουν σοβαρές φθορές, ενώ ένα από αυτά φαίνεται να είναι πολυτελές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν ένας γρίφος για το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που καλείται να λύσει, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Τα τέσσερα οχήματα, βρίσκονταν σταθμευμένα σε χώρο που φαίνεται να είναι ιδιωτικό πάρκινγκ. Σημειώνεται πως ο χώρος στάθμευσης των αυτοκινήτων, βρίσκεται ακριβώς πίσω από την εκκλησία και είναι αδιέξοδο.

Συνεπώς, δεν αποκλείεται κάποιος να πέταξε ένα βεγγαλικό και να προκάλεσε ανάφλεξη, και έπειτα να μετέδωσε τη φωτιά στα διπλανά οχήματα. Το ενδεχόμενο αυτό ενισχύθηκε αρχικώς στις εκτιμήσεις κατα τις πρώτες ώρες του συμβάντος, από το γεγονός ότι η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για το συμβάν αμέσως μετά την Ανάσταση, στις 12:05 πμ.

Παράλληλα, ανοιχτό παραμένει και το ενδεχόμενο κάποιος να εκμεταλλεύτηκε την όλη αναστάτωση και το πλήθος κόσμου στην εκκλησία την ώρα της Αναστάσεως, ώστε να δράσει ανενόχλητος και να  βάλει φωτιά στα οχήματα.

Σε κάθε περίπτωση, το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διενεργεί προανάκριση ώστε να λυθεί το μυστήριο με τα καμένα οχήματα. Παράλληλα, «φως» στην υπόθεση θα ρίξει και η συγκέντρωση βιντεοληπτικού υλικού από τα σπίτια της περιοχής, εφόσον υπάρχει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News