default-image

Στο Ηράκλειο για Πάσχα ο Νίκος Ανδρουλάκης - «Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι το πελατειακό κράτος» (vid, pics)

Κρήτη
Στο Ηράκλειο για Πάσχα ο Νίκος Ανδρουλάκης - «Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι το πελατειακό κράτος» (vid, pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα κάνει Ανάσταση στο χωριό καταγωγής της μητέρας του, στο Ψυχρό του Οροπεδίου Λασιθίου ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα βρίσκεται στις Γούβες

Στο κέντρο του Ηρακλείου, βρισκόταν το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου 15 Απριλίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης όπου συναντήθηκε και αντάλλαξε ευχές με υποψήφιους βουλευτές του κόμματος.

«Αυτή την εποχή έχουμε χρέος να υπερασπιστούμε την αξιοκρατία, τη διαφάνεια, την κοινωνική δικαιοσύνη, και θεωρώ απαράδεκτο, ακόμη και αυτές τις άγιες μέρες, λίγο πριν προκηρυχθούν οι εκλογές, να συναντάμε πελατειακές νοοτροπίες από την κυβέρνηση και να διορίζονται οι διοικήσεις όλων των μουσείων της χώρας» ανέφερε σε δηλώσεις του.

Ο κ. Ανδρουλάκης, που ευχήθηκε καλή Ανάσταση, υγεία, και ευημερία σε όλο τον ελληνικό λαό, βρίσκεται από χθες Μεγάλη Παρασκευή, στην Κρήτη, προκειμένου να γιορτάσει με τον γιο και τους γονείς του το Πάσχα.

Όπως δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης, ο διορισμός των διοικήσεων των μουσείων, είναι «δυστυχώς άλλη μια απόφαση της κυβέρνησης του κυρίου Μητσοτάκη, που αποδεικνύει ότι η προτεραιότητά τους είναι το πελατειακό κράτος και όχι η διαφάνεια και η αξιοκρατία, για τα οποία διψάει ο ελληνικός λαός».

Ο κ. Ανδρουλάκης που βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, για τις εορτές του Πάσχα, είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά πολίτες του Ηρακλείου και να ανταλλάξει μαζί τους ευχές, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το πρωί, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε για καφέ και παραδοσιακή μπουγάτσα στην πλατεία των Λιονταριών, με τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στο Ηράκλειο, με τους οποίους είχε την ευκαιρία για μια χαλαρή κουβέντα και ανταλλαγή ευχών.

Ο κ. Ανδρουλάκης θα κάνει Ανάσταση στο χωριό καταγωγής της μητέρας του, στο Ψυχρό του Οροπεδίου Λασιθίου, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα περάσει την ημέρα στις Γούβες Χερσονήσου με συγγενείς και φίλους.

«Καλή Ανάσταση, υγεία, ευημερία σε όλους τους ορθόδοξους Έλληνες, σε όλο τον ελληνικό λαό» ανέφερε στις δηλώσεις του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News