«Έφυγε» η Χρυσούλα Δημητρίου - Ένα σεμνό «αντίο» σε μια Κυρία

Κρήτη
«Έφυγε» η Χρυσούλα Δημητρίου - Ένα σεμνό «αντίο» σε μια Κυρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χρυσούλα Δημητρίου -Τρυπάκη, με καταγωγή από την Κόξαρη Πεδιάδας, έφυγε όσο ήσυχα έζησε και δίπλα της σήμερα στο τελευταίο αποχαιρετισμό, βρέθηκαν όσοι την αγάπησαν και όσοι την γνώρισαν και μόνο λόγια σεβασμού και εκτίμησης είχαν να πουν

Πλήρης ημερών και έχοντας ζήσει μια γεμάτη ζωή, με χαρές, συγκινήσεις  και λύπες, έφυγε ήσυχα και ταπεινά, όπως ακριβώς έζησε τη ζωή της μια Κυρία, όχι από εκείνες που μπορούσες να συναντήσεις σε κοσμικά γεγονότα, αλλά στην γειτονιά της στην Χρυσοπηγή ,στο Πόρο του Ηρακλείου και δίπλα -πάντα- στα τρία της παιδιά.

Η Χρυσούλα Δημητρίου -Τρυπάκη, με καταγωγή από την Κόξαρη Πεδιάδας,  έφυγε όσο ήσυχα έζησε και δίπλα της σήμερα στο τελευταίο αποχαιρετισμό, βρέθηκαν όσοι την αγάπησαν και όσοι την γνώρισαν και μόνο λόγια σεβασμού και εκτίμησης είχαν να πουν.

Η Χρυσούλα Δημητρίου -Τρυπάκη χήρα του Μανώλη Δημητρίου,  έζησε σε δύσκολες εποχές, με στερήσεις και απώλειες, αλλά και προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά της και όλο τον κόσμο , όπως έλεγε. Ευτύχισε στη ζωή της ,να δει τα τρία της παιδιά να παίρνουν το δρόμο τους και να δημιουργούν.  Η Κατερίνα και η Μαρία  και ο Αντώνης Δημητρίου, ιδρυτής και Πρόεδρος του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ ΤV τον οποίο μέχρι και την τελευταία της μέρα, καμάρωνε ως μοναχογιό της. Γνώρισε  ως γιαγιά , την χαρά και την απαλάδα εγγονιών και δισέγγονων..

Σήμερα στην εξόδιο ακολουθία στις 2.30 μ.μ., Μεγάλη Παρασκευή , στον Άγιο Γεώργιο στον Πόρο ήταν όλοι εκεί και την αποχαιρέτισαν όπως άξιζε σε μια πραγματική Κυρία....

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ-ΤV ,εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην  οικογένεια Δημητρίου και προσωπικά στον Πρόεδρο του Ομίλου Αντώνη Δημητρίου, για την απώλεια της λατρεμένης του μητέρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News