Η σκυλίτσα «Αμέλια» αναζητά σπίτι!

Κρήτη
Η σκυλίτσα «Αμέλια» αναζητά σπίτι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι ενα πλάσμα γεμάτο καλοσύνη και ευγνωμοσύνη, υπόδειγμα φιλοξενούμενου σκυλιού

Η αξιαγάπητη σκυλίτσα Αμέλια, αναζητά σπίτι! Η «γιαγιάκα» Αμέλια αναρρώνει αλλά η βιοψία της δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας, καθώς ο καρκίνος που αφαιρέθηκε θα επανέλθει. Αναζητάμε απελπισμένα σπίτι. Έστω μια ήσυχη αυλή για να φιλοξενηθεί, αφού ούτε αυτή την ύστατη στιγμή μπορεί να βρεθεί κάποιος να την υιοθετήσει.

Η φίλη μας Μαριλένα ανέλαβε να παρατείνει τη φιλοξενία μέχρι την Τρίτη και να της χαρίσει το Πάσχα που δεν έχει ζήσει ποτέ. Με φροντίδα, αγάπη και ζεστό φαγάκι. Λάμπει από ευτυχία που είναι σε ενα σπίτι. Είναι ενα πλάσμα γεμάτο καλοσύνη και ευγνωμοσύνη, υπόδειγμα φιλοξενούμενου σκυλιού.

Κατεβαίνει μόνη της στο μικρό κήπο να κάνει την ανάγκη της και επιστρέφει στο κουβερτακι της στην όμορφη αποθηκουλα που κοιμάται. Αγαπάει όλα τα σκυλάκια που φιλοξενεί η Μαριλενα. Στέκεται στο μπαλκόνι της περήφανη και ευτυχισμένη σαν να λέει «ευχαριστώ, μόνο αυτό θέλω».

Η υγεία της αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Όταν δεν θα είναι, δεν θα την αφήσουμε να υποφέρει. Αξίζει όμως να ζήσει λίγο με αγάπη και θαλπωρή. Αυτό λαχταρούσε όλα τα χρόνια που τη φροντίζω στο δρόμο και δεν κατάφερα να της το εξασφαλίσω.

Παρακαλούμε πολύ έστω μια μακροπρόθεσμη φιλοξενία. Η τροφή της, οι ιατρικές της δαπάνες, οι μεταφορές της στο γιατρό όποτε χρειάζεται τα αναλαμβάνουμε εμείς. Λίγη αγάπη θελουμε να νιώσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News