Ηράκλειο: Σε δημοπρασία εκμίσθωσης διαμερίσματος προχωρά ο Ι.Ν. Παναγίας Μασταμπά

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Σε δημοπρασία εκμίσθωσης διαμερίσματος προχωρά ο Ι.Ν. Παναγίας Μασταμπά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για διαμέρισμα πρώτου ορόφου εμβαδού 59,20 τ.μ., με αποθήκη εμβαδού 5,56 τ.μ. και με μία θέση στάθμευσης αυτοκινήτου, πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Ηγουμένου Γαβριήλ, κοντά στον ναό

Σε φανερή πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση, για 3 έτη, ενός διαμερίσματος πρώτου ορόφου προχωρά ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μασταμπά Ηρακλείου. Πρόκειται για διαμέρισμα εμβαδού 59,20 τ.μ., με αποθήκη εμβαδού 5,56 τ.μ. και με μία θέση στάθμευσης αυτοκινήτου, πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Ηγουμένου Γαβριήλ αρ. 24 , περιοχή Μασταμπά, πλησίον της Παναγίτσας.

Η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας ορίστηκε στα τετρακόσια ευρώ (400 ,00€). Η δημοπρασία θα διενεργηθεί την 03-05-2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ. έως 12.00 π.μ. στο Γραφείο του Ιερού Ναού.

Οι υποψήφιοι μισθωτές μπορούν να συμμετάσχουν στη δημοπρασία αυτοπροσώπως ή δια πληρεξουσίου αφού προσκομίσουν στην Επιτροπή όλα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο 2ο άρθρο των όρων της δημοπρασίας. Τον τελευταίο πλειοδότη θα βαρύνουν εξ ολοκλήρου τα έξοδα δημοσιεύσεως της διακήρυξης και το ήμισυ του κόστους σύνταξης του μισθωτηρίου συμφωνητικού τα οποία έχουν καθοριστεί στο ποσό των εκατόν ευρώ (100,00€).

Κάθε ενδιαφερόμενος δύναται να λάβει τους αναλυτικούς όρους της δημοπρασίας, ως και πληροφορίες για το προς εκμίσθωση ακίνητο, είτε δια ζώσης στο Γραφείο του Ιερού Ναού, είτε από το τηλέφωνο του Ι. Ναού 2810231804 και ώρες 9.00 π.μ. έως 12.00 π.μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News