MyData: Για τα νέα δεδομένα στα ηλεκτρονικά βιβλία ενημερώθηκαν οι λογιστές της ανατολικής Κρήτης (pics)

Ηράκλειο
MyData: Για τα νέα δεδομένα στα ηλεκτρονικά βιβλία ενημερώθηκαν οι λογιστές της ανατολικής Κρήτης (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα δύο σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν έγινε αναφορά στα προβλήματα που έχουν προκύψει από την εφαρμογή των MyData, ενώ δόθηκε η δυνατότητα στα μέλη και στους λογιστές φοροτεχνικούς να θέσουν ερωτήματα και να απαντηθούν απορίες σχετικά με τη λειτουργία των ηλεκτρονικών βιβλίων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν δύο σεμινάρια στο Ηράκλειο και στον Άγιο Νικόλαο από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών του και των λογιστών φοροτεχνικών, στις 7 και 8 Απριλίου, αντίστοιχα με θέμα «MyData (Ηλεκτρονικά Βιβλία) τα νέα δεδομένα για το 2023».

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Ντίνος Αντώνης, επιχειρησιακό στέλεχος της ΑΑΔΕ – MyData.

Στα σεμινάρια αναπτύχθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα, ενώ ταυτόχρονα έγινε ενημέρωση για τα νέα δεδομένα και τους στόχους της ΑΑΔΕ, γύρω από τα MyData. Επίσης έγινε αναφορά στα προβλήματα που έχουν προκύψει από την εφαρμογή τους, ενώ δόθηκε η δυνατότητα στα μέλη και στους λογιστές φοροτεχνικούς του τμήματος να θέσουν ερωτήματα και να απαντηθούν απορίες σχετικά με τη λειτουργία των ηλεκτρονικών βιβλίων από τον εισηγητή του σεμιναρίου κ. Ντίνο Αντώνη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News