default-image

Ηράκλειο: Κατέληξε η ηλικιωμένη που παρασύρθηκε στην οδό Ιτάνου - Στο κενό οι εκκλήσεις κατοίκων (pics)

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Κατέληξε η ηλικιωμένη που παρασύρθηκε στην οδό Ιτάνου - Στο κενό οι εκκλήσεις κατοίκων (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον δρόμο της Ιτάνου έχουν σημειωθεί κι άλλα τροχαία ατυχήματα μέχρι σήμερα, αλλά το πιο πρόσφατο, αυτό της 24ης Μαρτίου, δυστυχώς εξελίχθηκε τελικά σε δυστύχημα, αφού η ηλικιωμένη γυναίκα, που κατά την πτώση χτύπησε στο κεφάλι, υπέκυψε στα τραύματά της

Έχασε τη μάχη με το θάνατο η ηλικιωμένη, που το βράδυ της 24ης Μαρτίου, βγαίνοντας από την εκκλησία της Αγίας Άννας με μία άλλη γυναίκα, παρασύρθηκαν και οι δύο από διερχόμενο μηχανάκι. Το neakriti.gr δέχτηκε τότε φωτογραφίες κατοίκων, που έδειχναν πως απέναντι από τα δύο παρκάκια της περιοχής υπάρχει μόνο ένας στύλος της ΔΕΗ, ο οποίος και φωτίζει πλημμελώς το δρόμο, χωρίς να έχει τη "δύναμη", να καλύψει την απέναντι πλευρά. Εκεί όπου στα πάρκα συχνάζουν καθημερινά οικογένειες με τα παιδιά τους και αρκετοί άνθρωποι περπατούν την οδό Ιτάνου, είτε λόγω του Ιερού Ναού, είτε λόγω των πάρκων. Εξάλλου, πρόκειται και για μία πυκνοκατοικημένη περιοχή του Ηρακλείου.

Αξιοσημείωτο, είναι δε, ότι εκεί που βρίσκεται ο στύλος, λειτουργεί το τελευταίο διάστημα γήπεδο μπάσκετ και ποδοσφαίρου, με συνέπεια να υπάρχει μεγάλη κινητικότητα από νέους ανθρώπους που αθλούνται. Πολλές φορές, λοιπόν, τους φεύγει η μπάλα και τρέχουν στον κεντρικό δρόμο προκειμένου να την πιάσουν. Υπάρχει, επομένως, μεγάλη ανησυχία από την πλευρά των κατοίκων, που επισημαίνουν ότι είναι απαράδεκτο από την πλευρά της ΔΕΗ και της δημοτικής αρχής του Ηρακλείου, να αφήνουν ένα τέτοιο σημείο, με τόσο ελλιπή φωτισμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν σημειωθεί πάνω στο δρόμο της Ιτάνου και άλλα τροχαία ατυχήματα μέχρι σήμερα. Αλλά το πιο πρόσφατο, αυτό της 24ης Μαρτίου, δυστυχώς εξελίχθηκε τελικά σε δυστύχημα, αφού η ηλικιωμένη γυναίκα, που κατά την πτώση χτύπησε στο κεφάλι, υπέκυψε στα τραύματά της.

Δεν χρειάζεται, βέβαια να αναφέρουμε, πως...καμία παρέμβαση δεν έγινε στην Κηπούπολη για να ενισχυθεί ο ηλεκτροφωτισμός, παρά τη δημοσιοποίηση της οργής και της αγανάκτησης των κατοίκων μέσω του neakriti.gr.

Ούτε όμως, έγινε κάτι, μετά τη νεότερη ανάρτησή μας χθες, για τις μπετόβεργες και τις ημιτελείς περιφράξεις στο πάρκο της οδού Ιτάνου. Πάντως, χθες το βράδυ, όπως μάθαμε, πήγαν εργάτες και κάτι έβλεπαν εκεί στο πάρκο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα δούμε στο άμεσο διάστημα την ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού, την αφαίρεση των επικίνδυνων μπετόβεργων και την ολοκλήρωση της περίφραξης και από την μεριά του πολυσύχναστου δρόμου, ώστε να μην κινδυνεύουν τα παιδιά που παίζουν καθημερινά στο πάρκο. Δεν μπορούμε, βέβαια, να καταλάβουμε γιατί η περίφραξη έγινε από την πλευρά των παρακείμενων σπιτιών και σταμάτησε εκεί, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε στην εκδοχή ότι απλά δεν τους έφτασαν τα υλικά και σταμάτησαν την περίφραξη μόνο... προσωρινά...

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News