Ηράκλειο

Γιώργος Επιτροπάκης στο Υγείας Αγίας Βαρβάρας: Βασική προτεραιότητα της ΝΔ είναι η αξιοπρεπής δημόσια Υγεία»

Επίσκεψη του υποφηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Επιτροπάκη Γιώργου στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας

Ο κ. Επιτροπάκης είχε συζήτηση και έλαβε ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά γιατροί και νοσηλευτικό αλλά και διοικητικό προσωπικό.

Ο κ. Επιτροπάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας και είχε συνάντηση με τον διευθυντή κ. Βασιλόπουλο, τους ιατρούς, τους υγειονομικούς και όλο το προσωπικό και είχε συζήτηση και ενημέρωση  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στην λειτουργία αλλά και για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας.

Ο κ. Επιτροπάκης δήλωσε: «Βασική προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας είναι η αξιοπρεπής δημόσια Υγεία. Σε σύγχρονα νοσοκομεία, με ακόμη περισσότερο προσωπικό και μέσα. Και πρωτοβάθμια φροντίδα με αιχμή τις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τα βασικά νοσήματα σε όλους τους πολίτες.

Στόχος μου είναι η ενίσχυση και υποστήριξη των Κέντρων Υγείας  αλλά και των Περιφερειακών Ιατρείων προκειμένου να παρέχονται στους συμπολίτες μας  πληρέστερες υπηρεσίες Υγείας και να διευκολυνθεί το προσωπικό και οι Ιατροί που καταβάλουν καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες στο επιστημονικό τους έργο».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια