"Παγίδες θανάτου" στο πάρκο Κηπούπολης για παιδιά και περαστικούς - Σκουριασμένα σίδερα και ημιτελείς περιφράξεις (pics)

Ηράκλειο
"Παγίδες θανάτου" στο πάρκο Κηπούπολης για παιδιά και περαστικούς - Σκουριασμένα σίδερα και ημιτελείς περιφράξεις (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτοικοι της περιοχής ευελπιστούν σε άμεση εκδήλωση ενδιαφέροντος των δημοτικών παραγόντων αλλά και του οποιουδήποτε εμπλεκόμενου παράγοντα, πριν συμβεί κάποιο κακό

Σε "παιχνίδι θανάτου" μπορεί ανά πάσα στιγμή να μετατραπεί το παιχνίδι στο παρκάκι της Κηπούπολης του Ηρακλείου, εξαιτίας ασυνείδητων ανθρώπων που έχουν αφήσει ημιτελείς περιφράξεις  με σκουριασμένα σίδερα οικοδομής, εδώ και τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Αφού τελείωσε ο εργολάβος τη δουλειά του στην οδό Ιτάνου στην Κηπούπολη, παράτησε εκεί τα σκουριασμένα σίδερα και τα σκισμένα πλαστικά που είχε τοποθετήσει για μια πρόχειρη περίφραξη. 

Από την άλλη, η δημοτική αρχή του Ηρακλείου ξεκίνησε περίφραξη γύρω από το πάρκο και πολύ καλώς την ξεκίνησε. Με τη διαφορά, όμως, ότι η περίφραξη έγινε μόνο από την πλευρά όπου βρίσκονται κάποια σπίτια και το πλακόστρωτο. Όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες στην περιοχή αυτή, από την πλευρά των σπιτιών που δεν υπάρχει κίνδυνος, έγινε η περίφραξη. Από την πλευρά όμως του δρόμου της Ιτάνου, όπου ο κίνδυνος είναι τεράστιος, όχι μόνο δεν έγινε περίφραξη, αλλά έχουν μείνει και τα σκουριασμένα σίδερα να αποτελούν θανάσιμη παγίδα για τα παιδάκια που παίζουν τη μπάλα τους στο πάρκο!

Μα είμαστε σοβαροί; Αυτή η κατάσταση όπως καταγγέλλουν στο neakriti.gr κάτοικοι της περιοχής υπάρχει εκεί για περισσότερες από δύο εβδομάδες. Είναι, μάλιστα, η περιοχή για την οποία γράφαμε και προ ημερών, ότι υπάρχει άμεση ανάγκη ενίσχυσης του φωτισμού, κάτι που φάνηκε με τον χειρότερο τρόπο μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα κάποιο βράδυ, μπροστά από το πάρκο.

Τα αυτονόητα λοιπόν τα "βλέπουν" οι κάτοικοι αλλά οι αρμόδιοι όχι; Τι θα γίνει αν ένα παιδάκι από τα πολλά που συχνάζουν στο πάρκο πέσει και το τρυπήσει ένα από αυτά τα σίδερα; Τι θα γίνει αν βγει να πιάσει την μπάλα και το χτυπήσει ένα αυτοκίνητο ή ένα μηχανάκι; Ευελπιστούμε σε άμεση εκδήλωση ενδιαφέροντος των δημοτικών παραγόντων αλλά και του οποιουδήποτε εμπλεκόμενου παράγοντα, πριν συμβεί κάποιο κακό…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News