Στη Βουλή η απρόσκοπτη λειτουργία του Δικτύου Δομών Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων

Ηράκλειο
Στη Βουλή η απρόσκοπτη λειτουργία του Δικτύου Δομών Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης κατέθεσε στη Βουλή ως αναφορά την κοινή επιστολή του Συλλόγου Υπαλλήλων Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων και του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζόμενων στο Δίκτυο Δομών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων

Την παράλειψη νομοθετικής πρόβλεψης για την απρόσκοπτη λειτουργία του Δικτύου και του Παρατηρητήριου Ισότητας των Φύλων αναδεικνύει με την κατάθεση αναφοράς για τον υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων ο αν. τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Ειδικότερα, ο Χάρης Μαμουλάκης κατέθεσε στη Βουλή την κοινή επιστολή του Συλλόγου Υπαλλήλων Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων και του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζόμενων στο Δίκτυο Δομών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων, με την οποία επισημαίνεται «η νομοθετική παράλειψη που επηρεάζει την απρόσκοπτη λειτουργία του Δικτύου και του Παρατηρητήριου Ισότητας των Φύλων, ενόψει και της λήξης της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ, θέτοντας σε κίνδυνο τη λειτουργία των δομών και τις θέσεις εργασίας των εργαζόμενων».

Παρακάτω η κοινή επιστολή του Συλλόγου Υπαλλήλων Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων και του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζόμενων στο Δίκτυο Δομών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News