Ηράκλειο: Πώς κινήθηκε η αγορά σήμερα Κυριακή των Βαΐων (vid)

Κρήτη
Ηράκλειο: Πώς κινήθηκε η αγορά σήμερα Κυριακή των Βαΐων (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κίνηση στην αγορά λόγω και του καιρού ήταν από τις 11 το πρωί ζωηρή, αν και οι αγορές όπως όλοι εκτιμούν, αναμένεται να κορυφωθούν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα

Με έναρξη από σήμερα Κυριακή των Βαΐων εκκινεί η εφαρμογή του εορταστικού ωραρίου, ενόψει του Πάσχα, με τα καταστήματα σήμερα να παραμένουν ανοιχτά και τους καταναλωτές όπως φάνηκε, είτε να ρίχνουν τις διερευνητικές τους ματιές, είτε και να κάνουν τις πρώτες αγορές.

Η κίνηση στην αγορά λόγω και του καιρού ήταν από τις 11 το πρωί ζωηρή, αν και οι αγορές όπως όλοι εκτιμούν, αναμένεται να κορυφωθούν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και κυρίως από τη Μεγάλη Τετάρτη που καταβάλλεται και το δώρο του Πάσχα στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Την ώρα πάντως που ξεκινούσε το σημερινό ωράριο στα καταστήματα, μέλη του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων διαμαρτυρόταν για τις εξοντωτικές συνθήκες εργασίας των εμποροϋπαλλήλων.

Όπως ανέφεραν οι συνδικαλιστές μάλιστα στο νομοσχέδιο για τα Τέμπη, εντάχθηκε ρύθμιση με την οποία επιτρέπεται με απόφαση δημάρχου η αγορά να μπορεί να παραμένει ανοιχτή και τις νύχτες, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον κόσμο της εργασίας.

Σύμφωνα με το εορταστικό πρόγραμμα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News