Αυτοψία στους Καλούς Λιμένες από τον γραμματέα Ναυτιλίας, Μανώλη Κουτουλάκη

Κρήτη
Αυτοψία στους Καλούς Λιμένες από τον γραμματέα Ναυτιλίας, Μανώλη Κουτουλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μανώλης Κουτουλάκης βρέθηκε στους Καλούς Λιμένες του Δήμου Φαιστού, όπου και πραγματοποίησε αυτοψία στον λιμένα που το υπουργείο έχει χρηματοδοτήσει σχετική μελέτη για την αντιμετώπιση του προβλήματος της προσάμμωσης που παρατηρείται στο σημείο

Τις λιμενικές εγκαταστάσεις στην περιοχή των Καλών Λιμένων του Δήμου Φαιστού, επισκέφθηκε συνοδευόμενος από το Δήμαρχο και αντιπροσωπεία του Δήμου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης.

Ο κ. Κουτουλάκης πραγματοποίησε αυτοψία στο λιμένα, όπου το Υπουργείο έχει χρηματοδοτήσει σχετική μελέτη για την αντιμετώπιση του προβλήματος της προσάμμωσης που παρατηρείται στο σημείο. Ο Γενικός Γραμματέας δήλωσε επίσης ότι γίνονται προσπάθειες με το δήμο να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος χρηματοδότησης του έργου, ώστε μετά την μελέτη, να προχωρήσουν οι διαδικασίες διαγωνισμών, δημοπράτησης, συμβάσεων και ολοκλήρωσης.

Ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα για τη συνεργασία και το ενδιαφέρον που δείχνει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News