Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο: Αγροτικό εισέβαλε σε σπίτι - Τι λένε οι ιδιοκτήτες που βρίσκονται σε σοκ (pics)

Κρήτη
Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο: Αγροτικό εισέβαλε σε σπίτι - Τι λένε οι ιδιοκτήτες που βρίσκονται σε σοκ (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ατύχημα σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες όταν ο οδηγός του αγροτικού έχασε τον έλεγχο και εισέβαλε μέσα στο σπίτι

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε σπίτι στη Μεσαρά, όταν οδηγός αγροτικού οχήματος έχασε τον έλεγχο και εισέβαλε μέσα σε σπίτι!

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ που ένιωσαν πριν λίγες ημέρες στις Μοίρες, όταν αγροτικό όχημα... εισέβαλε στην 2η κατοικία τους, ευτυχώς εν ώρα απουσίας τους!

Το απίστευτο συμβάν συνέβη στην περιοχή όπου βρίσκονται οι αποθήκες της Ένωσης Μεσαράς, όταν ο ηλικιωμένος οδηγός του αγροτικού -που σύμφωνα με πληροφορίες έχασε το έλεγχο του οχήματος του μετά από σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο- κατέληξε να γκρεμίσει συρμάτινο φράκτη, να διασχίσει τον κήπο με τις αγκινάρες και να μπει κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι που ευτυχώς, όπως προαναφέραμε, εκείνη την ώρα ήταν άδειο!

Σύμφωνα με τη σελίδα του Facebook Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, οι ιδιοκτήτες -που έχουν και μικρά παιδιά τα οποία παίζουν συνήθως στην αυλή-  λένε "ευτυχώς" που γλύτωσαν τα πολύ χειρότερα, οι ζημιές ωστόσο που μετρά το εξοχικό τους σπίτι  είναι μεγάλες και απαιτούν άμεση αποκατάσταση...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News