ΠΑΓΝΗ: Χαμόγελα χαράς στους μικρούς μαχητές της Παιδοαιματολογικής χάρισαν τα σκυλιά της Sapt Hellas (pics, vid)

Κρήτη
ΠΑΓΝΗ: Χαμόγελα χαράς στους μικρούς μαχητές της Παιδοαιματολογικής χάρισαν τα σκυλιά της Sapt Hellas (pics, vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινητικές στιγμές γεμάτες χαρά και τρυφερότητα για τους μικρούς ασθενείς εκτυλίχθηκαν στην παιδοαιματολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ όπου βρέθηκαν οι Εθελοντές και τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά θεραπευτικής αγωγής της Sapt Hellas
  • Οι μικροί μαχητές της ζωής έλαβαν την αγνή αγάπη των ζώων
  • Στιγμές απίστευτης τρυφερότητας και αγάπης με πρωταγωνιστές παιδιά και σκυλιά
  • Στιγμές χαράς και απόλυτης συγκίνησης εκτυλίχθηκαν στην Παιδοαιματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με τους μικρούς ασθενείς να βιώνουν μια ανέλπιστη και μοναδική εμπειρία.

    Ειδικότερα, οι μικροί ασθενείς άγγιξαν τους τετράποδους φίλους τους και έκαναν βόλτα στους θαλάμους και τους διαδρόμους, μαζί με τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά θεραπευτικής αγωγής της Sapt Hellas. Μοιράστηκαν στιγμές απίστευτης τρυφερότητας και χαλάρωσης.

    Η θεραπευτική αγωγή σε νοσηλευόμενα παιδία ήταν ένας στόχος ορόσημο για τη μη κυβερνητική οργάνωση. Οι εθελοντές της εκπαιδεύουν και χρησιμοποιούν πρώην αδέσποτα ζωάκια στα προγράμματα Θεραπευτικής Επαφής που πραγματοποιούν σε ειδικά σχολεία, ιδρύματα, συλλόγους, στέγες και ξενώνες φιλοξενίας.

    Ο εθελοντές Sapt Hellas που βρέθηκαν για πρώτη φορά σε νοσοκομειακό περιβάλλον έζησαν συγκλονιστικές στιγμές, δίπλα στους μικρούς μαχητές. Με τα χαμόγελα και τον ενθουσιασμό να φωτίζουν τα προσωπάκια τους.

    Προσκεκλημένοι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων

    Οι Εθελοντές και τα Ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της Sapt Hellas βρέθηκαν στην Κρήτη, προσκεκλημένοι από το Δήμο Ηρακλείου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων πραγματοποίησαν επισκέψεις σε σχολεία της πόλης.

    Τα παιδιά των ειδικών σχολείων, και οι μικροί ασθενείς της Παιδοαιματολογικής Κλινικής είχαν την ευκαιρία να χαϊδέψουν, να βουρτσίσουν είτε και να κάνουν βόλτα έναν σκύλο απολαμβάνοντας τη στοργή και αγάπη που χαρίζουν ανιδιοτελώς και απροσχημάτιστα οι τετράποδοι φίλοι μας.

    https://www.youtube.com/watch?v=OvbC3PZTbzQ
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News