Στο Ασήμι ο Χρήστος Στρατάκης – Επί τάπητος τα προβλήματα της περιοχής

Ηράκλειο
Στο Ασήμι ο Χρήστος Στρατάκης – Επί τάπητος τα προβλήματα της περιοχής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος βουλευτής επισήμανε την «ανάγκη, στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, να ψηφίσουν οι πολίτες για την πολιτική αλλαγή με την αλλαγή πολιτικής που απαιτούν οι περιστάσεις και η συγκυρία»

Στη λαϊκή του Ασημίου περιόδευσε την Πέμπτη ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Στρατάκης, όπου συνομίλησε με πολίτες, εμπόρους και παραγωγούς.

«Η εικόνα σμίκρυνσης της λαϊκής αγοράς του Ασημίου, όπου άλλοτε γινόταν το αδιαχώρητο, επιβεβαιώνει δυστυχώς την εγκατάλειψη της υπαίθρου, αλλά και τη μειωμένη αγοραστική δυνατότητα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, ως αποτέλεσμα, φυσικά, των κυβερνητικών πολιτικών.

Αυτό επιτείνει την ανάγκη για αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου στον πρωτογενή τομέα, αλλά και την ανάγκη, στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, να ψηφίσουν οι πολίτες για την πολιτική αλλαγή με την αλλαγή πολιτικής που απαιτούν οι περιστάσεις και η συγκυρία», σύμφωνα με τον υποψήφιο βουλευτή.

Ο κ. Στρατάκης επισκέφτηκε, επίσης, μαγαζιά και επιχειρήσεις του Ασημίου αλλά και το Περιφερειακό Ιατρείο Ασημίου όπου συνομίλησε με τον δ/ντή κ. Μπρίμη για τις ελλείψεις του Κέντρου Υγείας Χάρακα, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Αρχανών-Αστερουσίων κ. Κοκοσάλη, όπου τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα της αυτοδιοίκησης, από τους μειωμένους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους, μέχρι τη συνεχιζόμενη γραφειοκρατία που εξακολουθεί να δυσχεραίνει το έργο των Δήμων όλης της χώρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News