Η εμφάνιση της Δέσποινας Σκαλοχωρίτη στην εκδήλωση του Αλέξη Καλοκαιρινού

Ηράκλειο
Η εμφάνιση της Δέσποινας Σκαλοχωρίτη στην εκδήλωση του Αλέξη Καλοκαιρινού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δέσποινα Σκαλοχωρίτη δεν επιλέγει τυχαία σε κάθε εκλογική αναμέτρηση μέχρι τώρα, έχοντας υπηρετήσει τον Δήμο Ηρακλείου από διάφορα μετερίζια, να εμφανίζεται στις παρουσιάσεις υποψηφίων που άλλοτε εκτιμά, άλλοτε θεωρεί ότι θέλει να τους γνωρίσει και άλλοτε απλώς να τους επιλέγει όπως ο κάθε πολίτης

Έχοντας ξεπεράσει τα 90 έτη, καλοστεκούμενη, ζωηρή και έχοντας απόλυτη επίγνωση του τόπου και της ιστορίας η Δέσποινα Σκαλοχωρίτη ήταν παρούσα στη αποψινή παρουσίαση της υποψηφιότητας για τον Δήμο Ηρακλείου του Αλέξη Καλοκαιρινού.

Ανάμεσα στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Βαγγέλη Ζάχαρη και τον Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό η σιδηρά κυρία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και της πολιτικής σκηνής, δεν έκρυψε ποτέ τα πιστεύω και τις δράσεις της, παρακολούθησε την εκδήλωση Καλοκαιρινού.

Η Δέσποινα Σκαλοχωρίτη δεν επιλέγει τυχαία σε κάθε εκλογική αναμέτρηση μέχρι τώρα, έχοντας υπηρετήσει τον Δήμο Ηρακλείου από διάφορα μετερίζια, να εμφανίζεται στις παρουσιάσεις υποψηφίων που άλλοτε εκτιμά, άλλοτε θεωρεί ότι θέλει να τους γνωρίσει και άλλοτε απλώς να τους επιλέγει όπως ο κάθε πολίτης.

Η παρουσία της Δέσποινας Σκαλοχωρίτη πάντοτε έχει κάτι να σηματοδοτήσει και όσοι τη γνωρίζουν έχουν να πουν ότι για τον κάθε υποψήφιο δήμαρχο και εν τέλει δήμαρχο που έχει περάσει από το Ηράκλειο έχει άποψη. Τα καλά και τα κακά τους τα γνωρίζει ένα - ένα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News