Ο Φραγκίσκος Παρασύρης με τον Σύνδεσμο Εργατών Λιμένα Ηρακλείου

Ηράκλειο
Ο Φραγκίσκος Παρασύρης με τον Σύνδεσμο Εργατών Λιμένα Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Σφακιανάκης Φώντας όπως και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημέρωσαν διεξοδικά τον υπ. βουλευτή, παρουσιάζοντας τα καθημερινά αλλά και τα παγιωμένα ζητήματα που απασχολούν τους λιμενεργάτες στο Ηράκλειο

Η ανάγκη για άμεση πολιτική πρωτοβουλία, η οποία θα επιστρέφει στους λιμενεργάτες τα χρήματα του Ταμείου Αλληλοβοήθειας (ΛΑΠΑΦΟΥΡ) με την απαραίτητη έκδοση υπουργικής απόφασης, ένα θέμα που απασχολεί 6.500 λιμενεργάτες στην Ελλάδα, το ζήτημα της έχμασης, το λύσιμο και δέσιμο των τροχοφόρων που πρέπει να ενταχθεί στο επαγγελματικό περίγραμμα λιμενεργατών, όπως και η ανάγκη για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, η οποία θα διασφαλίζει την ασφάλεια των εργαζομένων στο λιμάνι του Ηρακλείου, βρέθηκαν στο επίκεντρο του διαλόγου ανάμεσα στοω Σύνδεσμο Εργατών Λιμένα Ηρακλείου και το Φραγκίσκο Παρασύρη, υπ. βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Σφακιανάκης Φώντας όπως και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημέρωσαν διεξοδικά τον υπ. βουλευτή, παρουσιάζοντας τα καθημερινά αλλά και τα παγιωμένα ζητήματα που απασχολούν τους λιμενεργάτες στο Ηράκλειο. Από την πλευρά του ο Φραγκίσκος Παρασύρης επεσήμανε ότι «οι λιμενεργάτες στο Ηράκλειο, σε ένα από τα μεγαλύτερα επιβατικά και εμπορικά λιμάνια της Ελλάδας, δίνουν έναν διαρκή αγώνα. Σε καθημερινή βάση έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες εργασιακές συνθήκες, γεγονός που κάνει ακόμα πιο αναγκαία την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Σφακιανάκη Φώντα και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την αναλυτική ενημέρωση και την εποικοδομητική συζήτηση. Προσωπικά, εξαντλώντας κάθε δυνατότητα για ανάληψη σχετικής πρωτοβουλίας, βρίσκομαι σε επικοινωνία με τα μέλη του Συνδέσμου για την περαιτέρω συνεργασία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News