Mαμουλάκης για κόκκινα δάνεια: «Κοινωνία σε υποθήκη, κατοικίες στο σφυρί, πολίτες σε απόγνωση» (vid)

Ελλάδα
Mαμουλάκης για κόκκινα δάνεια: «Κοινωνία σε υποθήκη, κατοικίες στο σφυρί, πολίτες σε απόγνωση» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Μαμουλάκης είπε ότι με υπογραφή Μητσοτάκη καταργήθηκε η προστασία της πρώτης και μοναδικής κατοικίας που είχε εξασφαλιστεί με τον νόμο Κατσέλη και επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες με τον νόμο Σταθάκη

Στην πρωινή δημοσιογραφική εκπομπή του OPEN “Ώρα Ελλάδος” με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη ήταν καλεσμένος ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, το πρωί της Τετάρτης 5/4.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο μείζον ζήτημα των κόκκινων δανείων και της προστασίας της πρώτης κατοικίας, καθώς και στις μετεκλογικές συνεργασίες. Ο Χάρης Μαμουλάκης επισήμανε ότι με υπογραφή Μητσοτάκη καταργήθηκε η προστασία της πρώτης και μοναδικής κατοικίας που είχε εξασφαλιστεί με τον νόμο Κατσέλη και επεκταθεί και σε άλλες κατηγορίες με τον νόμο Σταθάκη. Τονίζοντας ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας, το 2020, οι πολίτες έμειναν εντελώς απροστάτευτοι, ο Χάρης Μαμουλάκης έκανε αναφορά και στην παρουσίαση από τον Αλέξη Τσίπρα της ολοκληρωμένης πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που δίνουν την λύση που απαιτείται στα κόκκινα δάνεια, στην προστασία της πρώτης κατοικίας, της αγροτικής γης και της επαγγελματικής στέγης. Μια πρόταση - λύση Δικαιοσύνης και προοπτικής. Μια προϋπόθεση προγραμματικής συμφωνίας με τις προοδευτικές δυνάμεις, έτσι ώστε να γίνουν νόμοι του κράτους από την πρώτη εβδομάδα εργασιών της Βουλής που θα εκλέξουν οι πολίτες στις 21 Μαΐου.

Αναλυτικά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία μπορείτε να την δείτε εδώ: https://bit.ly/40Lbk6u

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News