Ηράκλειο

Πότε ολοκληρώνονται τα έργα στο Κοκκίνη Χάνι και τον κόμβο Γουρνών (vid)

Οι ημερομηνίες ολοκλήρωσης στα έργα στο Κοκκίνη Χάνι και τον κόμβο Γουβών

Άνοιξε τα χαρτιά του ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος μιλώντας στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, «ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ» για τα έργα στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι αλλά και τον νέο κυκλικό κόμβο στις Γούβες.

Μάλιστα, ο κ. Σέγκος αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα του έργου τονίζοντας ότι η ασφαλτόστρωση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι 20 Απριλίου, άρα θα αποκατασταθεί η εικόνα της περιοχής και συνάμα η ταλαιπωρία οδηγών αλλά και πεζών.

Παράλληλα ως έργο πνοής χαρακτήρισε τον υπό κατασκευή κόμβο των Γουβών τονίζοντας πως με την ολοκλήρωση του έργου θα αποκατασταθεί το ζήτημα της επικινδυνότητας σε ένα δρόμο που διαχρονικά δίνει σοβαρά τροχαία αλλά και παράσυρσης πεζών.

Ο κ. Σέγκος αναφερόμενος στις αντιδράσεις τόνισε ότι το έργο που κατασκευάζεται από την περιφέρεια δεν θα αλλάξει τα χαρακτηριστικά της περιοχής φωτογραφίζοντας ως πιθανή ημερομηνία ολοκλήρωσης εκτός απροόπτου τον επόμενο Ιούνιο πριν ξεκινήσει η κορύφωση της τουριστικής σεζόν.

Ορισμένοι κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι δεν λήφθηκαν υπόψη από τους αρμόδιους ορισμένα ζητήματα σε σχέση με την κατασκευή πεζοδρομίων σε έκταση όπου δεν έχουν γίνει απαλλοτριώσεις, επισημαίνοντας την ανάγκη κατασκευής ενός πρόχειρο κόμβου προκειμένου να καταγραφούν οι όποιες αδυναμίες προτού δρομολογηθεί η τελική μορφή του κυκλικού κόμβου.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο ξεκινά με μεγάλη καθυστέρηση λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων, με τον Νίκο Σκουλά να κάνει λόγο για μια παρέμβαση που απαντά στις κυκλοφοριακές ανάγκες της περιοχής, αναβαθμίζοντας την οδική ασφάλεια, με τον ίδιο να εκτιμά ότι το έργο θα έχει υλοποιηθεί σε 3 μήνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια