Ηράκλειο: Κακουργηματικές διώξεις σε «3» για το νταλαβέρι με το χασίς

Κρήτη
Ηράκλειο: Κακουργηματικές διώξεις σε «3» για το νταλαβέρι με το χασίς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα Τρίτη στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος άσκησε σε βάρος και των τριών ποινικές διώξεις για διακίνηση ναρκωτικών

Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν νωρίτερα σήμερα Τρίτη 4/4 σε βάρος των τριών αλλοδαπών που συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση διακίνησης χασίς στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για δύο Σύριους 39 και 36 ετών κι έναν 38χρονο Αιγύπτιο.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα Τρίτη στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος άσκησε σε βάρος και των τριών ποινικές διώξεις για διακίνηση ναρκωτικών.

Κατόπιν, και οι τρεις παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην ανακρίτρια Ηρακλείου.

Ωστόσο, έλαβαν προθεσμία και θα απολογηθούν αύριο Τετάρτη 5/4 το μεσημέρι. Μέχρι τότε θα κρατούνται.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία εντόπισε χθες τον 39χρονο την ώρα που προμήθευε ποσότητα κάνναβης τον 38χρονο και συνέλαβε και τους δύο. 

Αμφότεροι οι συλληφθέντες υποβλήθηκαν σε έλεγχο και ακολούθησε «έφοδος» στα σπίτια του 39χρονου και του 36χρονου συμπατριώτη του.

Εκεί, βρέθηκαν - και κατασχέθηκαν - συνολικά  75,7 γραμμάρια κάνναβης σε 9 αυτοσχέδιες συσκευασίες, το χρηματικό ποσό των 890 ευρώ ως «προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών», τρία κινητά τηλέφωνα, αλλά και δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες ως «μέσα διακίνησης ναρκωτικών». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News