Γιόφυρο: Απίστευτες εικόνες με σκουριασμένα σίδερα στα κιγκλιδώματα της γέφυρας (pics)

Ηράκλειο
Γιόφυρο: Απίστευτες εικόνες με σκουριασμένα σίδερα στα κιγκλιδώματα της γέφυρας (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν το μέγεθος της φθοράς και της καταστροφής που έχει υποστεί το κιγκλίδωμα της πολυσύχναστης γέφυρας

Σοκαριστικές εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός αναγνώστη του neakriti.gr στο Γιόφυρο, κοντά σε γνωστό πολυκατάστημα του Ηρακλείου, στη γέφυρα απ’ όπου περνάνε καθημερινά εκατοντάδες αυτοκίνητα, αλλά και πεζοί.

Είναι τέτοια η φθορά που φαίνεται στα τοιχία της γέφυρας από την πολυκαιρία και την έλλειψη συντήρησης ώστε έχει ανοίξει το μπετό, με αποτέλεσμα να φαίνονται ξεκάθαρα τα σίδερα από μέσα, τα οποία και είναι σκουριασμένα!

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν το μέγεθος της φθοράς και της καταστροφής που έχει υποστεί το κιγκλίδωμα της πολυσύχναστης γέφυρας που θα έπρεπε να είχε συντηρηθεί εδώ και χρόνια, για να μην παρουσιάζει αυτήν την εικόνα. Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, δεν είναι καθόλου δύσκολο να υποχωρήσουν μικρά ή ακόμη και μεγαλύτερα κομμάτια από μπετό και να προκληθεί κάποιο ατύχημα – ή ακόμη και δυστύχημα - σε όχημα ή πεζό, καθώς όπως προαναφέρθηκε πρόκειται για μια γέφυρα την οποία καθημερινά διασχίζουν αρκετοί Ηρακλειώτες και επισκέπτες της πόλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News