Τι λέει ο ιδιοκτήτης του φορτηγού που κάηκε τη νύχτα στο Καστέλι - Η απάντηση του πατέρα της 38χρονης με το οξύ

Κρήτη
Τι λέει ο ιδιοκτήτης του φορτηγού που κάηκε τη νύχτα στο Καστέλι - Η απάντηση του πατέρα της 38χρονης με το οξύ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πράξη εκδίκησης πίσω από τη φωτιά σε φορτηγό «βλέπει» η 38χρονη που επιτέθηκε με οξύ στον πρώην σύζυγό της - Ο πατέρας της αποστασιοποιείται από τις δηλώσεις της - Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Αποστασιοποιείται ο πατέρας από τις δηλώσεις της κόρης του Μαρίας Σταυρακάκη, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη για την επίθεση με οξύ στον πρώην σύζυγο της και η οποία μίλησε μέσα από τις φυλακές της Νεάπολης και κατήγγειλε εμπρησμό για λόγους αντεκδίκησης.

Όπως ισχυρίστηκε «χθες το βράδυ μπήκαν στο εργοτάξιο μας, κόβοντας την περίφραξη και έβαλαν φωτιά σε τετραξονικό όχημα αξίας άνω των 80.000 ευρώ με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς». Το περιστατικό, σύμφωνα και με την Πυροσβεστική, έγινε στις 00.20 τα μεσάνυχτα μέσα σε εργοτάξιο στο Καστέλι Πεδιάδος, κοντά στο χώρο του νέου αεροδρομίου.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με ανακοίνωση του πατέρα της Γιώργου Σταυρακάκη, την οποία εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας, ο ίδιος αναφέρει ότι δεν έχει προηγούμενα με κανέναν και ως εκ τούτου δεν υποψιάζεται και κανέναν.

Τονίζει παράλληλα ότι αποστασιοποιείται από οποιαδήποτε άλλη δήλωση από όπου κι αν αυτή προέρχεται σημειώνοντας την ίδια ώρα ότι τη διερεύνηση της υπόθεσης έχουν αναλάβει, οι αρμόδιες αρχές, πυροσβεστική και αστυνομία, προκειμένου  να εντοπιστούν οι δράστες και να διαλευκανθούν τα αίτια αυτής της εμπρηστικής ενεργείας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του πατέρα της 38χρονης που επιτέθηκε με οξύ στον πρώην σύζυγό της:

«Τις πρώτες πρωινές ώρες (01:00) της 3ης Απριλίου 2023, έλαβε χώρα, εμπρησμός σε χωματουργικό μηχάνημα, ιδιοκτησίας μου, που βρισκόταν εντός του περιφραγμένου εργοταξίου του Νέου Διεθνούς Αεροδρομίου Καστελίου Μινώα Πεδιάδας, αξίας άνω των 80.000 ευρώ.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχουν αναλάβει, οι αρμόδιες αρχές, πυροσβεστική και αστυνομία, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες και να διαλευκανθούν τα αίτια αυτής της εμπρηστικής ενεργείας.

Δεν έχω προηγούμενα με κανέναν και ως εκ τούτου δεν υποψιάζομαι κανένα.

Αποστασιοποιούμαι απ οποιαδήποτε άλλη δήλωση απ’ όπου κι αν αυτή προέρχεται.

Ηράκλειο 3-4-2023

Με τιμή

Γεώργιος Σταυρακάκης

δια της πληρεξούσιας δικηγόρου του, Αικατερίνης Καλομοίρη»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News