Πραιτώρια: Εντάλματα σύλληψης για τα δύο αδέρφια που κατηγορούνται ότι πυροβόλησαν 42χρονο

Ηράκλειο
Πραιτώρια: Εντάλματα σύλληψης για τα δύο αδέρφια που κατηγορούνται ότι πυροβόλησαν 42χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα δύο αδέρφια κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για διακεκριμένη περίπτωση κατοχής πολεμικού όπλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κίνητρο της επίθεσης αποδίδεται σε προσωπικούς λόγους

Εντάλματα σε βάρος δύο αδερφών που κατηγορούνται ότι άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ εναντίον 42χρονου πριν από μια εβδομάδα στην περιοχή του Ασημίου εξέδωσε η αρμόδια ανακρίτρια του Ηρακλείου, σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews.gr.

Ο 42χρονος γλίτωσε από θαύμα τα χειρότερα καθώς την περασμένη Τρίτη, 28 Μαρτίου, τα δύο αδέρφια κατηγορούνται ότι, μόλις τον είδαν να βάζει μπροστά το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε πρατήριο, έξω από τα Πραιτώρια, άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του.

Ο 42χρονος στην προσπάθειά του να ξεφύγει προκάλεσε τροχαίο ατύχημα, ενώ οι δύο φερόμενοι ως δράστες εξαφανίστηκαν. Ωστόσο, για τους αστυνομικούς ήταν θέμα χρόνου να φτάσουν στην ταυτοποίησή τους και στον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους.

Τα δύο αδέρφια κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για διακεκριμένη περίπτωση κατοχής πολεμικού όπλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κίνητρο της επίθεσης αποδίδεται σε προσωπικούς λόγους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News