Ηράκλειο

Αυτό είναι το λογότυπο της παράταξης Αλεξάκη

Το “άπειρο” είναι το λογότυπο του συνδυασμού "Μαζί για το Ηράκλειο" του οποίου ηγείται ο Γιώργος Αλεξάκης, διεκδικώντας το Δήμο Ηρακλείου

«Ένας αγώνας δίχως τέλος, με στόχο την αλλαγή και τη διαρκή βελτίωση, είναι η προσπάθεια για ένα καλύτερο Ηράκλειο!». Πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία βασίστηκε ο Γιώργος Αλεξάκης και οι συνεργάτες του και δημιούργησαν το λογότυπο του συνδυασμού "Μαζί για το Ηράκλειο", διεκδικώντας τον Δήμο Ηρακλείου.

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Αλεξάκης δηλώνει το λογότυπο, εμπνευσμένο εμφανώς από το "άπειρο", αποτυπώνει τη φιλοσοφία της συνεργασίας και της συμμετοχής, με σκοπό - μέσα τόσο από το σχεδιασμό όσο και τη χρωματική παλέτα - την ανάδειξη αξιών όπως η αλήθεια, η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη, η αγάπη - έννοιες που δεν έχουν όρια.

Όπως εξηγεί ο Γιώργος Αλεξάκης, αποκαλύπτοντας το σκεπτικό πίσω από το λογότυπο της παράταξής του, «η αφαιρετική έννοια του άπειρου υπό τη μορφή ανθρώπινων μορφών που αγκαλιάζονται συμβολίζουν την εμπιστοσύνη και τη δύναμη που έχουν όταν συνεργάζονται για κοινό καλό».

Την ίδια ώρα, η χρήση χρωμάτων όπως αυτή του μπλε, του κόκκινου και του πράσινου, δημιουργεί συναισθήματα με διαφορετικούς συμβολισμούς.

«Βασιζόμαστε και επενδύουμε στην αλήθεια, έχουμε πάθος και αγάπη για τον τόπο, πιστεύουμε στη δύναμη της ομάδας.

Εμπιστοσύνη, συμμετοχή, αποφασιστικότητα, γνώση και ενέργεια - αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της ομάδας μας “Μαζί για το Ηράκλειο”. Μια πρώτη αποτύπωσή τους βλέπουμε στο λογότυπο της παράταξης αλλά στόχος μας είναι να φτάσουν παντού, σε κάθε γωνία, σε κάθε γειτονιά της πόλης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια