Ηράκλειο: Απολογείται αύριο ο 34χρονος για τον “βράχο” της κοκαΐνης

Κρήτη
Ηράκλειο: Απολογείται αύριο ο 34χρονος για τον “βράχο” της κοκαΐνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δικηγόρος του μιλώντας στο neakriti.gr ανέφερε ότι ο εντολέας του είναι χρόνια εξαρτημένος από τα ναρκωτικά

Για κακούργημα διώκεται ο 34χρονος Κρητικός, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης 28 Μαρτίου,  στο Ηράκλειο, καθώς η Αστυνομία εντόπισε στα σπίτια του περισσότερα από 100 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή βράχου, αλλά και ποσότητα κάνναβης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες Τετάρτη ενώπιον του εισαγγελέα συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Γιώργο Λιονάκη. Αφού ασκήθηκε σε βάρος του 34χρονου κακουργηματική δίωξη, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ηρακλείου. Ωστόσο, ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Παρασκευή 31 Μαρτίου. Μέχρι τότε θα κρατείται.

Όπως ανέφερε, πάντως, μιλώντας στο neakriti.gr,  ο κ. Λιονάκης, ο εντολέας του είναι χρόνια εξαρτημένος από τα ναρκωτικά. Εξάλλου, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 34χρονου, ζητήθηκε αρμοδίως να υποβληθεί ο κατηγορούμενος σε εξέταση ούρων, ούτως ώστε να επιβεβαιωθεί η τοξικομανία του.

Ο 34χρονος συνελήφθη το πρωί της περασμένης Τρίτης, μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. Σε έλεγχο που του έγινε, εντοπίστηκε - και κατασχέθηκε - το ποσό των 1.800 ευρώ, που φέρεται να προήλθε από παράνομες δραστηριότητες. Εξάλλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα. Ακολούθησαν νομότυπες έρευνες στα σπίτια του συλληφθέντα. Εκεί, οι αστυνομικοί εντόπισαν - και κατέσχεσαν - 109,3 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή βράχου, 18,5 γραμμάρια κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News