Βιασμός 11χρονου στην Κρήτη: Σε αναστολή καθηκόντων ο γιατρός που εμπλέκεται στην υπόθεση (vid)

Κρήτη
Βιασμός 11χρονου στην Κρήτη: Σε αναστολή καθηκόντων ο γιατρός που εμπλέκεται στην υπόθεση (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων ο γιατρός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 11χρονου ξεσπούν οι συγγενείς του 66χρονου λυράρη και διαψεύδουν κάθε κατηγορία εναντίον του

Την ώρα που η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας ενός ανήλικου αγοριού από τον 66χρονο λυράρη στο Ηράκλειο και ενώ ο ίδιος ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, 31 Μαρτίου, εξελίξεις υπάρχουν και για τον 46χρονο γιατρό, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, καθώς τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων.

Ειδικότερα, μετά τον 66χρονο όπως όλα δείχνουν στην υπόθεση και η συμμετοχή του 46χρονου επικουρικού γιατρού στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο οδήγησε στην ποινική δίωξή του δίχως μέχρι αυτή την ώρα να υπάρχει είτε ένταλμα είτε σύλληψή του.

Για την εξέλιξη αυτή ενημερώθηκε από την εισαγγελία η Διοίκηση του Βενιζελείου, με τον διοικητή να προχωρά στην έκδοση απόφασης για αναστολή άσκησης καθηκόντων για 30 ημέρες, οπότε και θα παραπεμφθεί στα αρμόδια πειθαρχικά και υπηρεσιακά όργανα της Υγειονομικής Περιφέρειας με το ερώτημα της αργίας, ενώ για την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε ενημερώθηκε και το υπουργείο Υγείας.

Πιο αναλυτικά, ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 46χρονου νοσοκομειακού γιατρού, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Μόλις ο διοικητής του νοσοκομείου Ηρακλείου πληροφορήθηκε επισήμως για την εμπλοκή του υγειονομικού στην υπόθεση, τον έθεσε σε αργία για έναν μήνα.

«Χτες, 28 του μήνα, έλαβα έγγραφο από τον εισαγγελέα ότι άσκησε ποινική δίωξη εις βάρος του γιατρού. Άμεσα προχώρησα σε έκδοση της απόφασής μου σε αναστολή καθηκόντων του συγκεκριμένου γιατρού», λέει ο διοικητής του Βενιζελείου νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του ανηλίκου, ο 46χρονος γιατρός, ο οποίος σημειώνεται πως δεν έχει συλληφθεί, ήταν μία από τις επαφές του 15χρονου με τον οποίο έκλεισε ραντεβού αλλά δεν προχώρησε σε ερωτική επαφή.

        

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News