Ένοπλο επεισόδιο στα Πραιτόρια: Έτσι έπεσε το πιστολίδι

Κρήτη
Ένοπλο επεισόδιο στα Πραιτόρια: Έτσι έπεσε το πιστολίδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η αστυνομία φαίνεται να εξετάσει πιο σοβαρά, οι δύο άνδρες να είχαν στήσει ενέδρα σε βάρος του 42χρονου άνδρα  

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σήμερα Τρίτη, 28 Μαρτίου σε δρόμο στα Πραιτόρια Ηρακλείου, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, εμπλέκονται τρεις άνδρες, οι δύο μάλιστα είναι συγγενείς μεταξύ τους.

Οι αρχικές πηγές, μάλιστα, έκαναν λόγο ότι πρόκειται για θείο και ανιψιό, που εμπλέκονται στο επεισόδιο, ωστόσο οι νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο αδέρφια και έναν 42χρονο άνδρα, ο οποίος την ώρα που έβαζε μπρος - όπως αναφέρουν άλλες πηγές - το αυτοκίνητό που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ πρατηρίου, δέχτηκε επίθεση από τους δύο άνδρες.

Την ίδια ώρα αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για όχημα, το οποίο δέχτηκε πυροβολισμούς, ενώ σύμφωνα νέες πληροφορίες, οι οποίες ως φαίνεται εξετάζει η αστυνομία πιο σοβαρά, κάνουν λόγο για καρτέρι που είχαν στήσει οι δύο δράστες, στον 42χρονο.

Η στιγμή της επίθεσης, όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες έχει αποτυπωθεί και σε βιντεοληπτικό υλικό, με τους δύο άνδρες μάλιστα σύμφωνα με τις πηγές να είναι γνώριμοι των αρχών.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News