Ηράκλειο: Την Τετάρτη η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγία Αικατερίνη»

Κρήτη
Ηράκλειο: Την Τετάρτη η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγία Αικατερίνη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Αικατερίνης πραγματοποιεί την ετήσια Τακτική Γ. Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης Ηρακλείου, ενημερώνει τα τακτικά και Επίτιμα Μέλη του, ότι θα πραγματοποιήσει την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του οπωσδήποτε την Τετάρτη 29 Μάρτη 2023, και ώρα 5.30μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του (παλιό κτίριο του Συλλόγου μας απέναντι από την εκκλησία μας οδός Ε. Μαρκογιαννάκη 49), με θέματα προς συζήτηση:                                                                  

  1. Διοικητικός απολογισμός του 2022.
  2. -Οικονομικός απολογισμός έτους 2022
  3. Διαγραφή Μελών του ΠΣΑΑ
  4. Εγκριση ανέγερσης μικρής εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων
  5. Τοποθετήσεις - Προτάσεις – Εισηγήσεις Μελών.

Επισημαίνουμε την σπουδαιότητα της Γενικής Συνέλευσης και για το λόγο αυτό καλούμε όλα τα τακτικά και Επίτιμα Μέλη του Συλλόγου μας  να παραβρεθούν στις εργασίες της.

Κάνουμε ιδιαίτερη πρόσκληση στους νέους της Συνοικίας μας, άνω των 18 ετών αλλά και σε όλους τους κατοίκους της Συνοικίας μας, να προσέλθουν και να συμμετέχουν κι εκείνοι στη  Γ.Σ., αλλά και να εγγραφούν και να γίνουν τακτικά Μέλη του Συλλόγου μας.

Πρέπει όλοι να συμμετέχετε στον κοινό αγώνα, να συζητάμε, να ανταλλάζουμε σκέψεις και απόψεις, να ακούμε προτάσεις, τυχόν παρατηρήσεις και παράπονα αλλά και καλοπροαίρετες κριτικές.

Επίσης να ενημερώνεστε υπεύθυνα για όσα συμβαίνουν στην περιοχή μας και ομολογουμένως συμβαίνουν πάρα πολλά, τόσο ευχάριστα όσο και δυσάρεστα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News