Ηράκλειο: Στη «φάκα» 34χρονος για κοκαΐνη σε μορφή βράχου και κάνναβη

Κρήτη
Ηράκλειο: Στη «φάκα» 34χρονος για κοκαΐνη σε μορφή βράχου και κάνναβη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη, 34χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο - Κατασχέθηκαν περισσότερα από 100 γραμμάρια κοκαΐνης, ποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ

Συνελήφθη σήμερα Τρίτη, 28 Μαρτίου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ένας 34χρονος άνδρας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν κοκαΐνη σε μορφή βράχου, κάνναβη, ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ.

Συνελήφθη, σήμερα (28.03.2023) το πρωί, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, προέκυψε ότι ο συλληφθείς προέβαινε στην κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο ημεδαπός ο οποίος αφού ακινητοποιήθηκε συνελήφθη. Σε έλεγχο που του πραγματοποιήθηκε βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Ακολούθησαν νομότυπες έρευνες στις οικίες του ημεδαπού όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 109,3 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή βράχου,
  • 18,5 γραμμάρια κάνναβης και
  • ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News