Υπόθεση φρίκης με ανήλικο στο Ηράκλειο: Ενώπιον Εισαγγελέα σήμερα ο 66χρονος λυράρης που βίαζε και εξέδιδε 11χρονο

Κρήτη
Υπόθεση φρίκης με ανήλικο στο Ηράκλειο: Ενώπιον Εισαγγελέα σήμερα ο 66χρονος λυράρης που βίαζε και εξέδιδε 11χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητούνται συνολικά 29 χρήστες πλατφόρμας μέσω της οποίας ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί, ενώ ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και γιατρός νοσοκομείου!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο άκουσμα της σύλληψης του 66χρονου καλλιτέχνη Κρητικής μουσικής από τις αρχές, καθώς και για την ταυτοποίηση ενός ακόμη Ηρακλειώτη, 46 ετών, για την υπόθεση βιασμού ενός ανήλικου αγοριού. 

Ο 66χρονος λυράρης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου, ενώπιον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Πρόκειται για αρκετά γνωστό λυράρη, ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, από το 2020 κι έπειτα να είχε βιάσει, αλλά και να είχε “εκδώσει” έναν 15χρονο - σήμερα - έφηβο σε τρία ακόμη άτομα. Ένας εξ αυτών φέρεται να είναι 46χρονος γιατρός που υπηρετεί σε δημόσιο νοσοκομείο της Κρήτης. Ο γιατρός, ο οποίος φέρεται να οδηγείται σε αργία από τα καθήκοντά του με παρέμβαση του υπουργείου Υγείας, δεν έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της “ΚΡΗΤΗ TV”, ο 66χρονος - σήμερα - Κρητικός φέρεται να προσέγγισε το 2018 το ανήλικο αγόρι, επικαλούμενος φιλική γνωριμία με την οικογένειά του. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η προσέγγιση ενδεχομένως έγινε με αφορμή μαθήματα κρητικής μουσικής στον μικρό.

Εκφοβισμός και άλλοι χρήστες

Από το 2018 έως το 2020, ο 66χρονος Κρητικός φέρεται να “καλλιεργούσε” εύφορο κλίμα, ούτως ώστε να καταστεί τελικά ο ανήλικος, έρμαιο των ορέξεών του. Σύμφωνα με πληροφορίες από το 2020 κι έπειτα, ο 66χρονος φέρεται να βίαζε τον ανήλικο, «εξασφαλίζοντας» τη σιωπή του μέσω απειλών για το ίδιο, αλλά και για μέλη της οικογένειάς του.

Ο 66χρονος φέρεται να περίμενε το παιδί έξω από το σχολείο του με το αυτοκίνητο, απειλώντας το ακόμη και με μαχαίρι, όπως φέρεται να έχει περιγράψει στους αστυνομικούς ο ίδιος ο ανήλικος, προκειμένου να τον ακολουθήσει μαζί του...

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο συλληφθείς φέρεται - εκτός των άλλων - να εξανάγκαζε το παιδί να βγάζει άσεμνες φωτογραφίες και να του της “στέλνει”. Εν συνεχεία, ο 66χρονος φέρεται να διοχέτευε το επίμαχο υλικό σε τρεις ψεύτικους λογαριασμούς στο Instagram. Ο συλληφθείς φέρεται ότι είχε δημιουργήσει τους λογαριασμούς αυτούς, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες του παιδιού. Εξάλλου, το υλικό αυτό φέρεται να διοχετεύτηκε από τον ίδιο σε διαδικτυακή πλατφόρμα με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι Αρχές φέρονται να αναζητούν τα ψηφιακά ίχνη 29 χρηστών του διαδικτύου, που φέρονται να επισκέφτηκαν τα ψεύτικα προφίλ στο Instagram και την επίμαχη διαδικτυακή πλατφόρμα, αντλώντας υλικό.

Ο “Γολγοθάς” που φέρεται να ανέβαινε τα προηγούμενα χρόνια ο ανήλικος κορυφώθηκε τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον περασμένο Δεκέμβριο ο 66χρονος φέρεται να επιχείρησε να φέρει σε “επαφή” το παιδί με τρία ακόμη άτομα: Ειδικότερα, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται ένας 46χρονος γιατρός που υπηρετεί σε δημόσιο νοσοκομείο. Ωστόσο, οι Αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν άλλα δύο άτομα, στα οποία ο 66χρονος φέρεται να “πάσαρε” το αγόρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News