Κρήτη: Ο 66χρονος λυράρης βίαζε και εξέδιδε το ανήλικο για 3 χρόνια (vid)

Κρήτη
Κρήτη: Ο 66χρονος λυράρης βίαζε και εξέδιδε το ανήλικο για 3 χρόνια (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αρχές, εξάλλου, αναζητούν ακόμα δύο άγνωστα άτομα που από την προανάκριση έχει προκύψει ότι είχαν σεξουαλική επαφή με το ανήλικο παιδί, ενώ ακόμα 29 άτομα έχουν επικοινωνήσει με σελίδες στο Instagram, μέσω των οποίων ο 66χρονος λυράρης φέρεται να εξέδιδε το αγόρι

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός 13χρονου αγοριού που αποκαλύφθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 66χρονου γνωστού λυράρη, που φέρεται να βίαζε το 15χρονο, σήμερα, παιδί και να το εξέδιδε σε τουλάχιστον τρεις πελάτες, μέσω διαδικτύου. Θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα την Τρίτη, 28 Μαρτίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, η Αστυνομία προχώρησε ήδη στη σύλληψη του 66χρονου λυράρη, ενώ έχει ταυτοποιηθεί ένας ακόμη 46χρονος ιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο, που ενώ φέρεται να συναντήθηκε με το ανήλικο αγόρι δεν προχώρησε σε σεξουαλική συνεύρεση.

Οι αρχές, εξάλλου, αναζητούν ακόμα δύο άγνωστα άτομα που από την προανάκριση έχει προκύψει ότι είχαν σεξουαλική επαφή με το ανήλικο παιδί, ενώ ακόμα 29 άτομα έχουν επικοινωνήσει με σελίδες στο Instagram, μέσω των οποίων ο 66χρονος λυράρης φέρεται να εξέδιδε το αγόρι.

Κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί για 3 χρόνια

Όπως προκύπτει από τις αστυνομικές αναφορές, ο 66χρονος φέρεται να προσέγγιζε επί δύο χρόνια, από το 2018, το 11χρονο τότε, αγόρι, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος των γονιών του.

Τελικά, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του, εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές Αρχές.

Μάλιστα, ο 66χρονος φέρεται να κακοποιούσε το παιδί και το φωτογράφιζε είτε γυμνό είτε με εσώρουχα, ενώ είχε φτιάξει και τρεις ψεύτικες σελίδες του ανήλικου στο Instagram, μέσω των οποίων "ψώνιζε" πελάτες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, αναζητούνται συνολικά 29 χρήστες των εν λόγω προφίλ, ενώ ο 66χρονος είχε ανεβάσει, σε ειδική πλατφόρμα, φωτογραφίες του παιδιού για να "αλιεύσει" όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες και από άλλες ομάδες.

//--> //-->

Ο 66χρονος χρησιμοποιούσε τα τρία ψεύτικα προφίλ για να συνομιλεί με διάφορα άτομα, στέλνοντας πορνογραφικό υλικό με "πρωταγωνιστή" τον ανήλικο.

Ο γνωστός λυράρης φέρεται πως είχε κανονίσει με το παιδί 3 συναντήσει με άνδρες. Ο ένας, ο 46χρονος, είναι πολύ γνωστός γιατρός στην Κρήτη και έχει προκύψει από την έρευνα πως έχει συναντηθεί με το παιδί, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η πράξη του βιασμού. Οι άλλοι δύο που κατηγορούνται για τον βιασμό δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια του 66χρονου και του 46χρονου το πρωί της Δευτέρας 27 Μαρτίου, κατασχέθηκαν, συνολικά, από τις Αρχές δέκα κινητά, δύο κάρτες SIM και υπολογιστές, ώστε να αποκαλύψουν και άλλα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Ο 66χρονος λυράρης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα την Τρίτη, 28 Μαρτίου.

Να σημειώσουμε ότι, οι γονείς του ανήλικου αγοριού φέρονται να μην γνώριζαν την κόλαση που βίωνε το παιδί τους.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News