«Σκοτώθηκε στο εφτακάθαρο η Πένυ», λένε οι κάτοικοι που γνωρίζουν τη διαδρομή (vid)

Κρήτη
«Σκοτώθηκε στο εφτακάθαρο η Πένυ», λένε οι κάτοικοι που γνωρίζουν τη διαδρομή (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για ένα σημείο χωρίς ιδιαίτερη επικινδυνότητα, αλλά με οχήματα που συχνά αναπτύσσουν ταχύτητες και είναι αναπόφευκτα τα τροχαία ατυχήματα, έκαναν λόγο κάτοικοι της περιοχής
  • 22χρονη προπονήτρια κολύμβησης «έσβησε» σε τροχαίο τα ξημερώματα
  • Ανείπωτη τραγωδία λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις Αρχάνες
  • Η Πένυ ήταν συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου
  • Συνελήφθη η συνομήλικη οδηγός

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην περιοχή τους, κάτοικοι των Αρχανών που βγήκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής, 26 Μαρτίου, από τα σπίτια τους, αναζητώντας το σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Δύο κορίτσια μόλις 22 ετών επέβαιναν σε ΙΧ το οποίο κάτω από άγνωστες συνθήκες ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο στο δρόμο, από τις Κάτω προς τις Πάνω Αρχάνες.

Χωρίς εμφανή ίχνη από φρένα ή οτιδήποτε άλλο, η πρόσκρουση ήταν μοιραία, καθώς το  άτυχο 22χρονο κορίτσι που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού και παρελήφθη σοβαρά τραυματισμένο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, κατέληξε λίγες ώρες αργότερα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Για ένα σημείο χωρίς ιδιαίτερη επικινδυνότητα, αλλά με οχήματα που συχνά αναπτύσσουν ταχύτητες και είναι αναπόφευκτα τα τροχαία ατυχήματα, έκαναν λόγο κάτοικοι της περιοχής.

Μετά τη δραματική κατάληξη για το νεαρό κορίτσι, η 22χρονη επίσης οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη, ενώ η τροχαία διενεργεί την προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος που βύθισε στο πένθος μια οικογένεια, αυξάνοντας ταυτόχρονα την τραγική λίστα με τους νεκρούς της ασφάλτου στο νησί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News