Έφυγε από το Ηράκλειο αναζητώντας το μεροκάματο, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ - Συγκλονίζει το νέο δυστύχημα στο Ρέθυμνο (vid)

Κρήτη
Έφυγε από το Ηράκλειο αναζητώντας το μεροκάματο, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ - Συγκλονίζει το νέο δυστύχημα στο Ρέθυμνο (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μάστιγα εξελίσσονται δυστυχώς τα εργατικά δυστυχήματα στην Κρήτη, με το «τελευταίο μεροκάματο» να καταγράφεται το πρωί στην Αγιά Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, με θύμα έναν 53χρονο εργάτη από την Αλβανία που διέμενε στο Ηράκλειο
  • Μοιραίο μεροκάματο για 53χρονο εργάτη στη Αγιά Μυλοποτάμου
  • Συγκλονίζει την Κρήτη το νέο εργατικό δυστύχημα
  • Έκανε βουτιά θανάτου από σκαλωσιά μέσα σε μονοκατοικία
  • Τον βρήκε μέσα σε μία λίμνη αίματος ο ιδιοκτήτης του σπιτιού

Μία νέα τραγωδία εν ώρα εργασίας με θύμα έναν 53χρονο άνδρα από το Ηράκλειο με καταγωγή από την Αλβανία, συγκλονίζει από το πρωί την Κρήτη. Ο άτυχος εργαζόμενος αναζητώντας το μεροκάματο βρέθηκε από το Ηράκλειο στην Αγιά Μυλοποτάμου,  χωρίς δυστυχώς να επιστρέψει ποτέ στο σπίτι του.

Το νέο εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στο εσωτερικό μιας παλιάς οικίας, την οποία ο ιδιοκτήτης της ανακαινίζει αυτή την περίοδο. Ο άτυχος εργάτης φέρεται να ήρθε το πρωί μαζί με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού από το Ηράκλειο, προκειμένου να ολοκληρώσει ένα από μέρος από τις εργασίες που ήταν σε εξέλιξη εντός της μονοκατοικίας. 

Την ώρα όμως που βρισκόταν πάνω σε μία σκαλωσιά, άγνωστο το πώς, έκανε βουτιά στο κενό από ύψος περίπου 2,5 μέτρων, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. Εκείνη την στιγμή, λένε οι πληροφορίες της ΚΡΗΤΗ TV ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ όταν επέστρεψε αντίκρυσε τον άτυχο εργαζόμενο μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μυλοποτάμου, συλλαμβάνοντας τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ο οποίος λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, ενώ το άψυχο σώμα του 53χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Ρεθύμνου για νεκροψία - νεκροτομή. Ωστόσο, η δικογραφία που σχηματίζεται θα αποσταλεί τις επόμενες ώρες στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου. 

Ο άτυχος Αλβανός εργάτης είναι ο τρίτος κατά σειρά άνθρωπος στο Ρέθυμνο που χάνει την ζωή του εν ώρα εργασίας από την αρχή του χρόνου έως σήμερα. Ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Κώστας Νικολιδάκης μιλά για ανύπαρκτα πολλές φορές μέτρα ασφαλείας στους χώρους εργασίας, αλλά και για την αδυναμία του ελεγκτικού μηχανισμού να διενεργεί συστηματικούς ελέγχους, με αποτέλεσμα να χάνονται συνεχώς άνθρωποι που παλεύουν για το μεροκάματο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News