Θέρισος: Θα ξανασμίξουν παλιοί φίλοι και συμμαθητές στην χοροεσπερίδα της cassetta

Ηράκλειο
Θέρισος: Θα ξανασμίξουν παλιοί φίλοι και συμμαθητές στην χοροεσπερίδα της cassetta

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια συνάντηση με πολύ χορό διασκέδαση όπως εκείνα τα μαθητικά χρόνια που όλοι μας λησμονούμε...

Tους φίλους απο τα μαθητικά χρόνια δύσκολα τους ξεχνάει κάποιος και πάντοτε η επιθυμία για να ξανασμίξουν οι παλιοί συμμαθητές, αποδεικνύεται έμπρακτα στις τακτικές ή έκτακτες συναντήσεις συμμαθητών ή reunion, που φέρνουν κοντά όλους όσοι αποφοίτησαν μαζί από το ίδιο σχολείο, τις τάξεις. 

Για αυτό, η σελίδα στο facebook cassetta πραγματοποιεί χοροεσπερίδα αποφοίτων, για να θυμηθούν τα παλιά, όταν ακόμη οι μαθητές φορούσαν σχολικές ποδιές, οι συμμαθητές γυμνασιών και λυκείων Θερίσου, 8οΓ 4οΓ/Λ 10οΓ 2οΓ 1ο & 2ο ΤΕΛ, το Σάββατο 25 Μαρτίου στις 10 το βράδυ σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Γάζι.

Σε μια συνάντηση με πολύ χορό διασκέδαση όπως εκείνα τα μαθητικά χρόνια που όλοι μας λησμονούμε, η Βαγγελιώ Φασουλάκη θα ανακατέβει στον καμβά της χρώματα και ήχους απο διάφορα είδη μουσικής και μπαίνοντας σε ρόλους, αναμένεται να οδηγήσει το κοινό σ’ ένα ταξίδι γεμάτο μικρές χιουμοριστικές αλλα και περίεργες ιστορίες.

Βάλτε άνετα παπούτσια, ξεσκονίστε τις χορευτικές σας κινήσεις από το κλασσικό ροκ μέχρι την μοντέρνα ντίσκο, και αφεθείτε κάτω από την προστασία των υπερμεγέθη πολύχρωμων βλεφαρίδων της.

Τα καλύτερα μας χρόνια...τα μαθητικά! Περισσότερες πληροφορίες στην cassetta!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News