Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο στον δήμο Μαλεβιζίου - Άγιο είχαν οδηγός και σκύλος

Κρήτη
Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο στον δήμο Μαλεβιζίου - Άγιο είχαν οδηγός και σκύλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγροτικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου - Στο νοσοκομείο ο ηλικιωμένος οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου - Τρομαγμένο το σκυλάκι του ηλικιωμένου που βρισκόταν μαζί με τον ιδιοκτήτη στο αυτοκίνητο

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση των αρχών το απόγευμα της Τρίτης, 14 Μαρτίου, καθώς έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα στο Παλαιόκαστρο του Δήμου Μαλεβιζίου και πιο συγκεκριμένα ένα όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με συνέπεια τον εγκλωβισμό ενός ηλικιωμένου άνδρα και του σκύλου του. 

Ειδικότερα, άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρχές και πιο συγκεκριμένα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, άνδρες της Τροχαίας, καθώς και η Πυροσβεστική Υπηρεσία αρχικά με τρία οχήματα και 12 άνδρες για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.

Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν χρειάστηκε η συνδρομή τους, καθώς ο ηλικιωμένος άνδρας, που οδηγούσε το αυτοκίνητο, κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το όχημα μόνος του. Ειδοποιήθηκε εκ νέου η Πυροσβεστική, όπου στο σημείο τελικά πήγε ένα όχημα για τον καθαρισμό του οδοστρώματος.  

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον ηλικιωμένο άνδρα και τον μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν φέρει σοβαρά τραύματα.

Στο όχημα επίσης επέβαινε και το σκυλάκι του ηλικιωμένου, το οποίο φρόντισαν οι άνδρες της τροχαίας, περιμένοντας κάποιον από τους οικείους του ηλικιωμένου άνδρα, να το παραλάβει.

(Φωτογραφίες: Στέλιος Χανιωτάκης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News