Βαρδάκης: «Γιατί απορρίφθηκε αρδευτικό έργο στον Δήμο Μινώα;»

Ηράκλειο
Βαρδάκης: «Γιατί απορρίφθηκε αρδευτικό έργο στον Δήμο Μινώα;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρέμβαση για την απόρριψη έργου αρδευτικών υποδομών του Δήμου Μινώα πραγματοποίησαν 14 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με πρωτοβουλία του βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη, καταθέτοντας σχετική ερώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Κοινοβουλευτική παρέμβαση για την απόρριψη έργου αρδευτικών υποδομών του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, ζωτικής σημασίας, πραγματοποίησαν 14 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με πρωτοβουλία του βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη, καταθέτοντας σχετική ερώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Συγκεκριμένα, με βάση τα αποτελέσματα αξιολόγησης στη δράση 4.3.1. “Υποδομές Εγγείων Βελτιώσεων” του προγράμματος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020, στα εγγειοβελτιωτικά έργα που εγκρίθηκαν σε α’ φάση, δεν συμπεριλαμβάνεται η πρόταση του Δήμου Μινώα Πεδιάδας “Βελτίωση Υφιστάμενων αρδευτικών υποδομών και δικτύων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας” ύψους 2,12 εκατ. ευρώ.

Η αίτηση για το συγκεκριμένο έργο κρίθηκε ως «μη παραδεκτή» και αυτό είναι ένα σοβαρό πλήγμα για τον συγκεκριμένο Δήμο.

Δεδομένων των παραπάνω, οι βουλευτές καλούν τον αρμόδιο υπουργό να αποσαφηνίσει για ποιον λόγο η αίτηση χαρακτηρίστηκε ως «μη παραδεκτή» και δεν εντάχθηκε το έργο στο πρόγραμμα και ποιες ενέργειες απαιτούνται προκειμένου να ενταχθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News