Συνταξιούχοι Ηρακλείου για την τραγωδία στα Τέμπη: «Η ζωή των παιδιών μας δεν μπαίνει στο ζύγι δεν παζαρεύεται»

Κρήτη
Συνταξιούχοι Ηρακλείου για την τραγωδία στα Τέμπη: «Η ζωή των παιδιών μας δεν μπαίνει στο ζύγι δεν παζαρεύεται»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ενώσουμε τη φωνή μας με τα εργατικά σωματεία, τους φορείς, να πούμε ένα φτάνει πια. Η ζωή των παιδιών μας δεν μπαίνει στο ζύγι δεν παζαρεύεται», αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους και απευθύνουν κάλεσμα σε κινητοποίηση

Η Ένωση Συνταξιούχων Ηρακλείου είναι στο πλευρό των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο που εδώ και χρόνια έγκαιρα επισήμαναν  και κατήγγειλαν επανειλημμένα τα προβλήματα  και τους κινδύνους, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, ενώ παράλληλα απευθύνει κάλεσμα σε κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 12 Μαρτίου στην πλατεία Ελευθερίας στις 11:00 το πρωί.

«Ενώσουμε τη φωνή μας με τα εργατικά σωματεία, τους φορείς, να πούμε ένα φτάνει πια. Η ζωή των παιδιών μας δεν μπαίνει στο ζύγι δεν παζαρεύεται», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Οι εικόνες που παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες με κομμένη την ανάσα, προκαλούν θλίψη και οργή.

Οι εργαζόμενοι, οι νέες και οι νέοι δεν πρέπει να πνίξουν την οργή που νιώθουν σε αυτό το προδιαγεγραμμένο έγκλημα που έχει φέρει θρήνο σε δεκάδες οικογένειες, δάκρυα σε όλο τον εργαζόμενο λαό.

Το έγκλημα στα Τέμπη είναι αποτέλεσμα των εγκληματικών πολιτικών που αντιμετωπίζουν την ασφάλεια και την ανθρώπινη ζωή ως κόστος. Είναι πολιτική επιλογή που ακολούθησαν στο σιδηροδρομικό έργο διαχρονικά και σε συνέχεια οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, η καθεμία στη δική της κυβερνητική "βάρδια".

Η Ένωση Συνταξιούχων είναι στο πλευρό των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο που εδώ και χρόνια έγκαιρα επισήμαναν  και κατήγγειλαν επανειλημμένα τα προβλήματα  και τους κινδύνους.

Καλούμε σε συγκέντρωση όλους του συνταξιούχους και τους εργαζόμενους, την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 στη Πλατεία Ελευθερίας στις 11.00 π.μ., να ενώσουμε τη φωνή μας με τα εργατικά σωματεία, τους φορείς, να πούμε ένα φτάνει πια. Η ζωή των παιδιών μας δεν μπαίνει στο ζύγι δεν παζαρεύεται.

Ως εδώ. Δεν σιωπούμε. Είναι η ώρα της φωνής και του αγώνα για να μην θρηνήσει ο λαός μας άλλα θύματα. Για να παλέψουμε για φθηνές κι ασφαλείς συγκοινωνίες για όλο το λαό, για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News