Ακόμα μία ευχάριστη έκπληξη από τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Ηρακλείου (ηχητικό)

Ηράκλειο
Ακόμα μία ευχάριστη έκπληξη από τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Ηρακλείου (ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάλιστα, κατά τη ξενάγησή τους δύο από τους μαθητές, η Χαρά κι ο Αντώνης, από τη συχνότητα του 98.4 έστειλαν το δικό τους μήνυμα

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους εμάς τους εργαζόμενους στην Κρητη TV την τελευταία ημέρα της εβδομάδας. Το πρωί της Παρασκευής μας επισκέφτηκαν οι μαθητές και μαθήτριες του Ενιαίου Εδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου στον Άη Γιάννη Χωστό του Ηρακλείου και η χαρά για όλους εμάς ήταν μεγάλη.

Μαζί με τους καθηγητές και τις καθηγήτριες, οι μαθητές σχεδόν όλων των τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις μας για να περιηγηθούν και να γνωρίσουν από κοντά τις δυνατότητες, τις προοπτικές και τον τρόπο λειτουργίας των Μέσων του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV (ραδιόφωνο 9.84, εφημερίδα «Νέα Κρήτη», το site neakriti.gr, τηλεόραση ΚΡΗΤΗ TV).

Μάλιστα, κατά τη ξενάγησή τους δύο από τους μαθητές, η Χαρά κι ο Αντώνης, από τη συχνότητα του 98.4 έστειλαν το δικό τους μήνυμα: «Όταν βρέχει, τη βροχή τη λέμε βροχή. Όταν χιονίζει, το χιόνι το λέμε χιόνι. Την πραγματικότητα πως πρέπει να τη λέμε για να καταπιαστούμε από αυτή; Η πραγματικότητα στην εκπαίδευση, στην υγεία, στις συγκοινωνίες αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες στη χώρα μας. Ωστόσο, οφείλουμε να τη δούμε με θάρρος, εντιμότητα και να καταπιαστούμε γνήσια με αυτή. Αυτό ευχόμαστε για το μέλλον οι μαθητές του Εν.Ε.Ε.ΓΥ-Λ Ηρακλείου Κρήτης. Καλή δύναμη και καλή Σαρακοστή». 

Ακούστε το μήνυμα των μαθητών

Οι μαθητές αρχικά ξεναγήθηκαν στα τηλεοπτικά στούντιο, ;opoy ένας μαθητής έπαιξε και κρητική λύρα στα πλατώ με μαντινάδες. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν για τη λειτουργία των Μέσων και αμέσως μετά βρέθηκαν στην αίθουσα σύνταξης, ενώ ακολούθως είδαν πώς βγαίνει στο «αέρα» μια εκπομπή στην ΚΡΗΤΗ TV από το μάστερ κοντρόλ, αλλά και στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4. Είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν για τη λειτουργία του κάθε Μέσου ξεχωριστά, αλλά και να δουν βήμα-βήμα την παραγωγική διαδικασία μιας εκπομπής.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στο πιεστήριο της εφημερίδας «Νέα Κρήτη». Εκεί οι μικροί φίλοι είδαν το πρώτο τύπωμα και η εφημερίδα γέμισε με παιδικά χαμόγελα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News