Πώς ένα ιρλανδικό fund άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για την ΕΑΣΗ (vid)

Ηράκλειο
Πώς ένα ιρλανδικό fund άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για την ΕΑΣΗ (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (7/3) στην κατάμεστη αίθουσα της Ένωσης τα μέλη της ΕΑΣΗ παραγωγοί αλλά και εκπρόσωποι φορέων αποφάσισαν να συντονίσουν τον βηματισμό τους συγκροτώντας ένα κοινό μέτωπο κατά των πλειστηριασμών

Μέτωπο κατά των fund στήνει η ΕΑΣΗ με την στήριξη όχι μονο των παραγωγών αλλά και των φορέων της Κρήτης. Κατά τη διάρκεια ευρείας συζήτησης που πραγματοποιήθηκε χτες παρουσία και του περιφερειάρχη Κρήτης αποφασίστηκε να συγκροτηθεί κοινό μέτωπο και να αξιοποιηθεί το momentum των εκλογών, καλώντας μάλιστα και τα κόμματα να τοποθετηθούν ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Παράλληλα συμφωνήθηκε η διοργάνωση ενός δυναμικού συλλαλητηρίου, με το οποίο θα διατρανώσουν την αποφασιστικότητά τους να αποτρέψουν κάθε πράξη πλειστηριασμού.

Η περαιτέρω διεκδίκηση μέρους της περιουσίας της Ένωσης από το Ιρλανδικό fund άνοιξε τον ασκό του Αιόλου φέρνοντας τα μέλη και τους παραγωγούς της ΕΑΣΗ σε θέσεις μάχης.

Κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (7/3) στην κατάμεστη αίθουσα της Ένωσης τα μέλη της ΕΑΣΗ παραγωγοί αλλά και εκπρόσωποι φορέων αποφάσισαν να συντονίσουν τον βηματισμό τους συγκροτώντας ένα κοινό μέτωπο κατά των πλειστηριασμών. Όπως σημειώνουν, το αμέσως προσεχές διάστημα οι πλειστηριασμοί θα βάλουν φωτιά στην ελληνική κοινωνία μετά και την απόφαση του Αρείου Πάγου να επιτρέψει στους διαχειριστές των «κόκκινων δανείων» να βγάλουν στο σφυρί ακίνητα θα βάλει φωτιά. 

Στην κατεύθυνση αυτή προγραμματίζεται το αμέσως επόμενο διάστημα η διοργάνωση ενός συλλαλητηρίου που όπως τονίστηκε θα πρέπει να είναι μεγαλειώδες έτσι ώστε να σταλεί το μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News