Ηράκλειο: Απαράδεκτες εικόνες με βανδαλισμένες πινακίδες (pics)

Κρήτη
Ηράκλειο: Απαράδεκτες εικόνες με βανδαλισμένες πινακίδες (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή την θλιβερή εικόνα αντικρίζει καθημερινά, ο κάτοικος, ο επισκέπτης και ο κάθε διερχόμενος οδηγός που διασχίζει το δρόμο Ηρακλείου - Βουτών

Εικόνες ντροπής στο δρόμο Ηρακλείου - Βουτών και κυρίως εντός της πανεπιστημιούπολης. Όπως φαίνεται σε εικόνες που παρουσιάζει το neakriti.gr, οι πινακίδες έχουν γίνει στόχος βανδάλων, σε σημείο που ο επισκέπτης, σε αρκετές από αυτές να δυσκολεύεται να διαβάσει.

Το θλιβερό φαινόμενο - που τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχει λάβει διαστάσεις «μάστιγας» - καλά κρατεί… καθώς άγνωστοι και στην συγκεκριμένη περιοχή εδώ και τρία χρόνια βάφουν ανενόχλητοι τις πινακίδες σήμανσης στην περιοχή. Αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών, που συνιστούν ποινικό αδίκημα, είναι να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή και η ασφάλεια όλων όσων κινούνται καθημερινά στα συγκεκριμένα σημεία.

Καλό θα είναι λοιπόν και οι υπεύθυνοι να σταματήσουν να αδιαφορούν, καθώς εκτός από την καλαίσθητη εικόνα για την πόλη μας, οι πινακίδες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας διασφαλίζουν την ασφαλή οδήγηση των διερχόμενων οδηγών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, ενώ διευκολύνουν καθημερινά οδηγούς και πεζούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News