Τέμπη: Η φοιτήτρια από την Κρήτη που σώθηκε από θαύμα - Το 2019 είχε βραβευθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Κρήτη
Τέμπη: Η φοιτήτρια από την Κρήτη που σώθηκε από θαύμα - Το 2019 είχε βραβευθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ίδια φέρεται να πιστεύει ότι γλίτωσε από θαύμα ενώ πίστεψε ότι θα πεθάνει μέσα στο βαγόνι ενώ παντού έβλεπε φωτιές, καπνούς, ακρωτηριασμένους και νεκρούς

Είναι καλά στην υγεία της, αναρρώνει στο σπίτι της αλλά δεν θα ξεχάσει ποτέ όσα βίωσε το βράδυ της μοιραίας σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη. Ο λόγος για την φοιτήτρια από τον Μοχό Μιχαέλα Φρουδαράκη η οποία τραυματίστηκε σε αυχένα, κεφάλι και πόδια και υπέστη σοβαρό σοκ. Η Μιχαέλα Φρουδαράκη είναι μια εξαιρετικά δραστήρια προσωπικότητα και που ως μαθήτρια το 2019 είχε βραβευτεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο πλαίσιο της Παιδικής Ολυμπιάδας Ζωγραφικής της Εθνικής Παιδικής Πινακοθήκης. Η βράβευση είχε γίνει στο Ζάππειο τον Δεκέμβριο του 2019.

Σήμερα φοιτήτρια πια έζησε μέσα στο τρένο του τρόμου των Τεμπών τον απόλυτο εφιάλτη. Η ίδια φέρεται να πιστεύει ότι γλίτωσε από θαύμα ενώ πίστεψε ότι θα πεθάνει μέσα στο βαγόνι ενώ παντού έβλεπε φωτιές, καπνούς, ακρωτηριασμένους και νεκρούς.

Σύμφωνα με την σελίδα στο Facebook: «Μοχλός Ηρακλείου Νεολαία Μοχού» μεταξύ των επιβατών ήταν και η Μιχαέλα Φρουδαρακη, η οποία βρίσκονταν στο 4ο βαγόνι της φονικής σύγκρουσης Από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.

Η Μιχαέλα Φρουδαράκη τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι της σε κατάσταση όπως αναφέρουν τα συγγενικά της πρόσωπα σε κατάσταση σοκ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της νεολαίας Μοχού:

«Η Μοχιανή φοιτήτρια είναι καλά στην υγείας τής Από τύχη, θαύμα.

Βιώνουμε την μεγαλύτερη Σιδηροδρομική τραγωδία που έχει γίνει ποτέ στην χώρα μας Ο πόνος αβάσταχτος για τόσες απώλειες Νέα παιδιά, όνειρα απραγματοποίητα, αθώες ψυχές, παιδιά που επέστρεφαν στον τόπο προορισμού τούς δεν θα γυρίσουν ποτέ, άλλοι χαροπαλευουν σε Μονάδες Εντατικής θεραπείας και άλλοι γλύτωσαν τα «χειρότερα» με τραυματισμούς ,εκδορές, χτυπήματα & πόνους και με εικόνες που θα τους σημαδεύουν ανεξίτηλα για το υπόλοιπο της ζωής τούς .

Ανάμεσα σε όλο αυτόν τον αθώο και άτυχο κόσμο ήταν και η αγαπητή στην τοπική μας κοινωνία συντοπίτισσα μας και συνιδρύτρια & μέλος της εθελοντικής ομάδας Εθελοντών Μοχού η κυρία Μιχαέλα Φρουδαράκη.

Ποιο συγκεκριμένα: Η Κυρία Φρουδαράκη βρίσκονταν στο 4ο βαγόνι της φονικής σύγκρουσης Από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη (τα πρώτα 3 κάηκαν και οι περισσότεροι συμπολίτες μας έφυγαν απ’ την ζωή ακαριαία καταλαβαίνεται τον βαθμό επικινδυνότητας στα πρώτα 5, βαγόνια πόσο μάλλον στα πρώτα 3) η Νεαρή συντοπίτισσά μας στάθηκε ΤΥΧΕΡΗ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ «θαύμα» γλυτώνοντας τα χειρότερα μέσα στην ατυχία της, καθώς λίγες θέσεις μπροστά της οι περισσότεροι συνταξιδιώτες είχαν βρει τραγικό θάνατο ευτυχώς εκείνη είχε υποστεί τραυματισμούς, αμυχές και κάποιες κακώσεις στο κεφάλι τής λόγω της σφοδρότητας και της θέσης του βαγονιού 4 .Η κατάσταση της σωματικής υγείας της διαρκώς καλυτερεύει και είναι σε κατ΄ οίκον αποθεραπεία , βρίσκεται όμως σε κατάσταση σοκ.

Οι ευχές όλων μας να έχει ταχεία Ανάρρωση κουράγιο & δύναμη.

Μιχαέλα οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί σου κουράγιο!!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News