Τραγωδία στα Τέμπη: Καθιστική διαμαρτυρία για τα θύματα από το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου - «Πάμε κι όπου βγει…»

Κρήτη
Τραγωδία στα Τέμπη: Καθιστική διαμαρτυρία για τα θύματα από το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου - «Πάμε κι όπου βγει…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεκαπέντε σχολεία στο Ηράκλειο δεν λειτούργησαν σήμερα, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την συμπαράστασή τους στις οικογένειες των θυμάτων - Συγκίνησε το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου

Την συμπαράστασή τους στα θύματα που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, το βράδυ της Τρίτης, 28 Φεβρουαρίου, εξέφρασαν και οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ηρακλείου.

Ειδικότερα, συγκίνησαν οι μαθητές της Β’ τάξης του Γυμνασίου, οι οποίοι πραγματοποιώντας καθιστική διαμαρτυρία σχημάτισαν με τις τσάντες τους τη φράση «Πάμε κι όπου βγει».

Υπενθυμίζεται ότι 15 σχολεία του νομού Ηρακλείου ήταν υπό κατάληψη σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν οι μαθητές την συμπαράστασή τους στους συγγενείς των αδικοχαμένων νέων ανθρώπων.

Συγκεκριμένα, λόγω κατάληψης δεν λειτούργησαν το 1ο, 4ο, και 7ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, και τα Λύκεια της Αγίας Βαρβάρας, των μοιρών, του Τυμπακίου, του Χάρακα και το ΕΠΑΛ Μοιρών. Επίσης, δεν λειτουργούν το 1ο, 2ο, 7ο και 9ο Γυμνάσιο, όπως επίσης και τα Γυμνάσια σε Βενεράτο, Αγία Βαρβάρα και Γέργερη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News