Τραγωδία στο Ηράκλειο: Ένα τριαντάφυλλο για την αδικοχαμένη 63χρονη στο σημείο που παρασύρθηκε από τη μηχανή

Κρήτη
Τραγωδία στο Ηράκλειο: Ένα τριαντάφυλλο για την αδικοχαμένη 63χρονη στο σημείο που παρασύρθηκε από τη μηχανή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η άτυχη 63χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από παράσυρση το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στην περιοχή του Μπεντεβή

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία Ηρακλείου, μετά τον άδικο χαμό της 63χρονης γυναίκας που παρασύρθηκε από όχημα το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στην περιοχή του Μπεντεβή.

Δικοί της άνθρωποι θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη της άφησαν ένα κίτρινο τριαντάφυλλο στο σημείο που έλαβε χώρα η μοιραία παράσυρση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε την ώρα που η γυναίκα κινούνταν πεζή επί της λεωφόρου Κνωσού στο Ηράκλειο, και παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ τραυματισμένος και σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και ο οδηγός της μοτοσυκλέτας.

Ο 50χρονος οδηγός αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, που είχε μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες, συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα.

Να σημειωθεί ότι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα κατευθυνόταν στο ζαχαροπλαστείο για να αγοράσει γλυκά την στιγμή που παρασύρθηκε από τον 50χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News