Ηράκλειο: Συνελήφθη ο οδηγός μηχανής που παρέσυρε την 63χρονη γυναίκα

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Συνελήφθη ο οδηγός μηχανής που παρέσυρε την 63χρονη γυναίκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 50χρονος οδηγός συνελήφθη, καθώς παρέσυρε την άτυχη 63χρονη με τη μοτοσυκλέτα του στη λεωφόρο Κνωσού, και αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα

Μετά την παράσυρση 63χρονης γυναίκας στην περιοχή του Μπεντεβή το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, που έφυγε από τη ζωή υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματά της, συνελήφθη ο οδηγός της μοτοσυκλέτας ο οποίος είχε εμπλοκή στο περιστατικό.

Ο 50χρονος οδηγός, ο οποίος είχε επίσης μεταφερθεί στο νοσοκομείο και είχε πάρει εξιτήριο το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, συνελήφθη, καθώς παρέσυρε την άτυχη 63χρονη με τη μοτοσυκλέτα του στη λεωφόρο Κνωσού, και αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Να σημειωθεί ότι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα κατευθυνόταν στο ζαχαροπλαστείο για να αγοράσει γλυκά την στιγμή που παρασύρθηκε από τον 50χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός καθώς έφερε κάποια τραύματα εξαιτίας της πτώσης, στον οποίο έγιναν, σύμφωνα με πληροφορίες αιματολογικές εξετάσεις με σκοπό να εξεταστεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News