Τροχαίο στα Πεζά: Νέα μαρτυρία περιγράφει πώς έγινε το ατύχημα - Σε σοβαρή κατάσταση ο 23χρονος

Κρήτη
Τροχαίο στα Πεζά: Νέα μαρτυρία περιγράφει πώς έγινε το ατύχημα - Σε σοβαρή κατάσταση ο 23χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αναφέρει στο neakriti.gr το πρώτο άτομο που βρήκε τα παιδιά μετά το τροχαίο

Την ώρα που η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του 23χρονου νεαρού μεγαλώνει μια νέα μαρτυρία για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου στα Πεζά που σημειώθηκε το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, έρχεται στο φως.

Το πρώτο άτομο που βρήκε τα δύο νεαρά παιδιά και ειδοποίησε τις αρχές μετά το τροχαίο περιγράφει στο neakriti.gr, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το ατύχημα.

«Το αμάξι δεν τούμπαρε ούτε τράκαρε με άλλο όχημα. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και χτύπησε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα που ήταν μπροστά από το βενζινάδικο», διευκρινίζει.

Την ίδια ώρα ο 23χρονος οδηγός του οχήματος νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ.  Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr ο νεαρός άνδρας υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία, η οποία ωστόσο δεν «δείχνει» πολύ βαριά κάκωση, ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η σοβαρότητα των κακώσεων θα «φανεί» όταν θα ξυπνήσει από την καταστολή. 

Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος μετά τη σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και στα πόδια, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν μαζί με έναν 17χρονο εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια ανετράπη.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με δύο οχήματα και επτά υπαλλήλους για να απεγκλωβίσει τα δύο άτομα. Στη συνέχεια, τους δύο τραυματίες παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ.

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος τραυματίας είναι σε σταθερή κατάσταση.

Οι εικόνες σοκαριστικές από τα δύο οχήματα τα οποία μετατράπηκαν σε μία άμορφη μάζα μετά την σφοδρότατη σύγκρουση:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News