Θλίψη στο Ηράκλειο: Έφυγε από τη ζωή ο αξιωματικός της Αστυνομίας Μανώλης Κονσολάκης

Κρήτη
Θλίψη στο Ηράκλειο: Έφυγε από τη ζωή ο αξιωματικός της Αστυνομίας Μανώλης Κονσολάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φίλοι και συγγενείς θα πουν αύριο το τελευταίο αντίο στον Μανώλη Κονσολάκη στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Λαυρίου

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Βιάννος, όπως και το Λαύριο με το Λουτράκι, με την τραγική είδηση του θανάτου του Μανώλη Ι. Κονσολάκη ανώτατου αξιωματικού της Αστυνομίας.

Η είδηση του θανάτου του, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, στιγματίζοντας τις φετινές αποκριές… Ένα συνηθισμένο πρόβλημα υγείας, ήταν η απαρχή για περαιτέρω επιπλοκές, με συνέπεια να χαθεί στα 56 του χρόνια ένας άνθρωπος με χρυσή καρδιά!

Ο Μανώλης Κονσολάκης ήταν το τρίτο παιδί του Γιάννη και της Ουρανίας Κονσολάκη από το Λουτράκι Άνω Βιάννου. Μετά την αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο Βιάννου, εντάχθηκε στο Αστυνομικό Σώμα και με τις αναμφισβήτητες αξίες του κατάφερε να ανελιχθεί στα ανώτατα αξιώματα της ιεραρχίας του Αστυνομικού Σώματος, σύμφωνα με το Viannitika.gr. Υπήρξε άριστος Αξιωματικός και υπηρέτησε σαν Αστυνομικός Δ/ντής στο Τμήμα Ασφαλείας Λαυρίου , στο Αστυνομικό Τμήμα Λαυρίου, στην Δ/νση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων και στα Εναέρια Μέσα Σωμάτων Ασφαλείας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών!

Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Ταξιάρχου. Ήταν παντρεμένος με την ψυχολόγο Ειρήνη Πρέκκα και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Γιάννη 15 ετών μαθητή του Μουσικού Λυκείου Παλλήνης και την Ουρανία 11 ετών μαθήτρια Ε’ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λαυρίου

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Λαυρίου την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 και η Ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Λαυρίου.

 

Αριστερά, ο αείμνηστος Μανώλης Κονσολάκης και δεξιά ο αδερφός του Γιώργος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News