Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση ο 23χρονος μετά το τροχαίο στα Πεζά - Τι έδειξε η νέα αξονική

Κρήτη
Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση ο 23χρονος μετά το τροχαίο στα Πεζά - Τι έδειξε η νέα αξονική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διασωληνωμένος και σε καταστολή εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ ο 23χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τροχαίο στα Πεζά το Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου

Σοβαρή εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση της υγείας του 23χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, καθώς ενεεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο νωρίς το πρωί του Σαββάτου, 25 Φεβρουαρίου στα Πεζά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr ο νεαρός άνδρας υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία, η οποία ωστόσο δεν «δείχνει» πολύ βαριά κάκωση, ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η σοβαρότητα των κακώσεων θα «φανεί» όταν θα ξυπνήσει από την καταστολή.  

Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος μετά τη σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου, τραυματίστηκε σοβαρά.στο κεφάλι και στα πόδια, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν μαζί με έναν 17χρονο εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια ανετράπη. 

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με δύο οχήματα και επτά υπαλλήλους για να απεγκλωβίσει τα δύο άτομα. Στη συνέχεια, τους δύο τραυματίες παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ.

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος τραυματίας είναι σε σταθερή κατάσταση.

Οι εικόνες σοκαριστικές από τα δύο οχήματα τα οποία μετατράπηκαν σε μία άμορφη μάζα μετά την σφοδρότατη σύγκρουση: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News