Μαλιώτικο Καρναβάλι: Αστείρευτο κέφι με ξυλοπόδαρους και καλλίγραμμες Βραζιλιάνες σε ένα μοναδικό ξεφάντωμα (pics, vid)

Κρήτη
Μαλιώτικο Καρναβάλι: Αστείρευτο κέφι με ξυλοπόδαρους και καλλίγραμμες Βραζιλιάνες σε ένα μοναδικό ξεφάντωμα (pics, vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παρέλαση, με παρουσιάστρια τη Σάσα Μπάστα, ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι από την ανατολική πλευρά της κεντρικής λεωφόρου των Μαλίων και τη διασχίζει, καταλήγοντας στο Μνημείο των Ηρώων, στη δυτική έξοδο

Αστείρευτο κέφι, χαρά, διασκέδαση και ξεγνοιασιά από τους καρναβαλιστές και τους επισκέπτες στο διάσημο Μαλιώτικο Καρναβάλι, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς. Καρναβαλιστές με εντυπωσιακές στολές, ευφάνταστα άρματα, με απίστευτη δημιουργικότητα και μεράκι ξεχύθηκαν στους δρόμους.

Την παρέλαση άνοιξαν τα τύμπανα της ομάδας “Αντικρουστοί”, ακολούθησαν οι ξυλοπόδαροι και έπειτα η ομάδα “Bango Bongo” με ένα φαντασμαγορικό σόου με μπουρμπουλήθρες.

Σήμερα κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις 2023 στον Δήμο Χερσονήσου με την μεγάλη παρέλαση στα Μάλια και το Μαλιώτικο Καρναβάλι, που διοργανώνουν από κοινού η ΚΕΔΧ και η Οργανωτική Επιτροπή του Μαλιώτικου Καρναβαλιού, με την υποστήριξη του Δήμου Χερσονήσου.

Το Μαλιώτικο Καρναβάλι επιστρέφει δυναμικά φέτος για 14η χρονιά, έπειτα από τρία χρόνια απουσίας του λόγω της πανδημίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News