«Εσκομπάρ» της Κρήτης: Στις φυλακές και οι τρεις για το ναρκωδέμα με την κόκα (vid)

Κρήτη
«Εσκομπάρ» της Κρήτης: Στις φυλακές και οι τρεις για το ναρκωδέμα με την κόκα (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκλήρωσαν τις απολογίες τους και οι τρεις και πήραν το δρόμο για την φυλακή - Η 40χρονη, πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας Ηρακλείου το πρωί του Σαββάτου, προκειμένου να απολογηθεί και μετά ακολούθησαν πατέρας και γιος

Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν και οι τρεις και πιο συγκεκριμένα η 40χρονη, ο πατέρας και ο γιος για το ναρκωδέμα με την κοκαΐνη, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας τους, σήμερα Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου. 

Νωρίτερα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη μετά το πέρας της απολογίας της, η 40χρονη που εμπλέκεται στην υπόθεση εισαγωγής κοκαΐνης από το εξωτερικό στην Ελλάδα και την Κρήτη, η οποία εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. Η 40χρονη, πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας το πρωί του Σαββάτου, προκειμένου να απολογηθεί, ενώ ακολούθησε η απολογία πατέρα και γιου. 

Υπενθυμίζεται ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος πατέρα και γιου ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, υπό τη μορφή της εισαγωγής, της μεταφοράς, της αποθήκευσης και της κατοχής.

Σε βάρος της 40χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην εν λόγω πράξη.

Όπως ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες η ΕΛ.ΑΣ., πατέρας, γιος και η 40χρονη εμπλέκονται σε υπόθεση εισαγωγής ποσότητας κοκαΐνης 1,72 κιλών από την Ολλανδία στην Ελλάδα και την Κρήτη μέσω… μεταφορικής εταιρείας και με ενδιάμεσο σταθμό την Αττική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News