Ηράκλειο

«Εσκομπάρ» της Κρήτης: Προσωρινά κρατούμενη η 40χρονη - Σε εξέλιξη η απολογία πατέρα και γιου

Η 40χρονη, πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας Ηρακλείου το πρωί του Σαββάτου, προκειμένου να απολογηθεί

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε μετά το πέρας της απολογίας της, η 40χρονη που εμπλέκεται στην υπόθεση εισαγωγής κοκαΐνης από το εξωτερικό στην Ελλάδα και την Κρήτη, η οποία εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. Η 40χρονη, πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας το πρωί του Σαββάτου, προκειμένου να απολογηθεί. Παράλληλα, οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι – πατέρας και γιος - , απολογούνται αυτή την ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος πατέρα και γιου ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, υπό τη μορφή της εισαγωγής, της μεταφοράς, της αποθήκευσης και της κατοχής.

Σε βάρος της 40χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην εν λόγω πράξη.

Όπως ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες η ΕΛ.ΑΣ., πατέρας, γιος και η 40χρονη εμπλέκονται σε υπόθεση εισαγωγής ποσότητας κοκαΐνης 1,72 κιλών από την Ολλανδία στην Ελλάδα και την Κρήτη μέσω… μεταφορικής εταιρείας και με ενδιάμεσο σταθμό την Αττική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια